Реклама

🏢 Як український бізнес адаптовується до умов карантину — Ілля Кенігштейн, Creative States

Na chasi розпочинає серію матеріалів про те, які кейси впроваджує український бізнес під час карантину, аби підтримувати взаємодію з клієнтами
Čytaty latynkoju
🏢 Як український бізнес адаптовується до умов карантину — Ілля Кенігштейн, Creative States
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🏢 Як український бізнес адаптовується до умов карантину — Ілля Кенігштейн, Creative States
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Na chasi розпочинає серію матеріалів про те, які кейси впроваджує український бізнес під час карантину, аби підтримувати взаємодію з клієнтами

Через карантин українському офлайн-бізнесу доводиться пристосовуватися до нових реалій та шукати інші способи взаємодії з командою та клієнтами.

Як їм це вдається, читайте у нашій серії матеріалів. Перша стаття присвячена кейсу мережі коворкінгів Creative States.

Що відомо про Creative States

Creative States — це мережа бізнес-просторів, що надає офісні рішення для малого та середнього бізнесу. Запуск проєкту відбувся навесні 2019 року. Наразі Creative States має дві локації — в БЦ Gulliver і БЦ «Сенатор». У квітні планують запустити Creative State of Arsenal? Новий бізнес-простір Creative States відкриється на київському заводі «Арсенал» на території колишнього київського заводу та Creative States у Дніпрі (перша локація за межами Києва).

На час карантину більша частина резидентів Creative States перейшла на формат віддаленої роботи з дому.

Як мережа коворкінгів наразі взаємодіє з клієнтами, ми розпитали у CEO Creative States Іллі Кенігштейна.

thumbs-up

Маєте власний кейс?

Якщо у вас є цікавий кейс організації роботи з командою та клієнтами під час карантину, пишіть нам — [email protected]. Ми з радістю поділимося вашим досвідом.

Читайте також про 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

***

Також нагадаємо, що ми вже розповідали вам як зберегти ефективність під час роботи вдома?‍? Карантин через коронавірус: 7 порад, як ефективно працювати вдома, у які відеоігри пограти під час карантину? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, як очистити смартфон від бруду та бактерій? Гігієна телефону — як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину, а також чим розважити себе ще, крім відеоігор? Як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі. Обов’язково почитайте ці матеріали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...