Реклама

🥼 Українська дизайнерка Bevza почала виробляти захисні костюми для медпрацівників

Бренд одягу Bevza буде безкоштовно виготовляти захисні комбінезони для лікарів.
Čytaty latynkoju
🥼 Українська дизайнерка Bevza почала виробляти захисні костюми для медпрацівників
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🥼 Українська дизайнерка Bevza почала виробляти захисні костюми для медпрацівників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Бренд одягу Bevza буде безкоштовно виготовляти захисні комбінезони для лікарів.

Українська дизайнерка Світлана Бевза повідомила, що буде безкоштовно виготовляти костюми для медичних працівників під час карантину через спалах вірусу COVID-19.

Дизайнерка зазначає, що її команда та найкращі майстри зібрались для того, щоб виготовити спецодяг для медичних працівників. Виготовлення безкоштовне, оскільки, як повідомляє дизайнерка, це є суспільним обов’язком допомагати боротись проти вірусу.

Окрім того вона закликала людей допомогти необхідними матеріалами, а саме — агроволокном деталями фурнітури (резинки, блискавки). Також необхідні кур’єри, що допоможуть доставити спецодяг.

На допомогу Світлані Бевзі вже прийшло понад 30 волонтерів.

Також раніше ми писали?? Українська дизайнерка Bevza презентувала одяг з перероблених матеріалів на Тижні моди у Нью-Йорку, як дизайнерка презентувала одяг з перероблених матеріалів на Тижні моди у Нью-Йорку.

Історія бренду Bevza

Світлана Бевза – успішна українська дизайнерка, чиї роботи продаються не тільки в Україні, але і в Європі, Америці та Азії.

Український бренд модного одягу і аксесуарів Bevza зайняв нішу мінімалізму з 2006 року. Основні риси бренду  – це простота, чуттєвість і підкреслена акуратність. Зірковими прихильниками бренду вже стали Дакота Джонсон, Емілі Ратаковскі та Софі Тернер.

Зірка серіалу «Гра Престолів» Софі Тернер взагалі вибрала шовковий білосніжний комбінезон українського бренду на своє весілля з музикантом Джо Джонасом.

До підтримки боротьби проти вірусу приєдналось багато відомих дизайнерів та крмпаній — Zara одна з них.

Захисні маски від Zara

Іспанія знаходиться на другому місці серед європейських країн, що постраждали через спалах вірусу, саме тому компанія Inditex вирішила? Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19 зробити свій внесок у боротьбу з вірусом.

Компанія оголосила, що зосередить свої потужності на виробництві медичних масок та лікарняних халатів. Через пандемію зараз найбільший дефіцит саме на ці товари захисту від хвороби.

Також ми раніше писали? Гігієна телефону — як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину, як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину — гігієна телефону.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...