Реклама

🇺🇦 Виставка Ukraine WOW стала віртуальною

Проєкт «Укрзалізниці» Ukraine WOW тепер доступний завдяки онлайн-туру.
Čytaty latynkoju
🇺🇦 Виставка Ukraine WOW стала віртуальною
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🇺🇦 Виставка Ukraine WOW стала віртуальною
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проєкт «Укрзалізниці» Ukraine WOW тепер доступний завдяки онлайн-туру.

Ukraine WOW

За неповних 4 місяці роботи Ukraine WOW зібрала понад 330 000 глядачів і встановила національний рекорд відвідуваності. Тепер відвідати виставку може кожен охочий — організатори відтворили експозицію виставки в форматі 3D.

На сайті опубліковані всі текстові матеріали виставки українською та англійською мовами, а також онлайн-екскурсія з керівником проєкту Ярославою Гресь.

Також треба зазначити, що сайт зроблений на Тільді — чому її не можна використовувати, ми писали? Чому «Тільда» — це погано: 5 альтернативних рішень для створення лендингів і лонґрідів раніше.

Онлайн-відвідувачі зможуть побачити книгу «Апостол» 1574 року, останній автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка та «Українську абетку» Георгія Нарбута просто у смартфоні. А ще познайомитися з сотнями вау-фактів про Україну.

Згідно з опитуванням гостей Ukraine WOW, після виставки 64% відвідувачів змінили ставлення до України на краще. Я радий, що завдяки онлайн-туру українці можуть продовжити відвідувати Ukraine WOW і знову відкривати для себе географію, культуру та історію України.

Владислав Криклій, Міністр інфраструктури України

Докладніше про Ukraine WOW

Ukraine WOW — це сім смислових блоків, що знайомлять глядача з Україною так, ніби він подорожує нею в потязі.

  • Від перших вау-пейзажів до запахів степу та шуму моря;
  • Від стіни з бурштину та інсталяції з блискучого антрациту до побудованого прямо у виставковому просторі тунелю кохання;
  • Від останнього автопортрета Казимира Малевича до скульптур Олександра Архипенка;
  • Від унікальної абетки Георгія Нарбута до мазанки, на стінах якої відтворені роботи Поліни Райко;
  • Від рожевого вагона, в якому звучать сни та мрії, до віртуальної реальності, що дозволяє літати над Батьківщиною-матір’ю, гуляти відновленим Невицьким замком та зсередини побачити «дев’ятку» – найпотужнішу доменну піч у Європі.

Також ми раніше писали? Як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі, як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...