Реклама

😷 Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19

Одна з найбільших фешн-мереж одягу у світі, Inditex, почала шити речі на підтримку контролю карантину.
Čytaty latynkoju
😷 Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😷 Zara почала робити медичні халати та маски через спалах вірусу COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Одна з найбільших фешн-мереж одягу у світі, Inditex, почала шити речі на підтримку контролю карантину.

Криза фешн-індустрії та Zara

Світова пандемія коронавірусу вплинула на всі сфери бізнесу. З кожним днем все більше і більше компаній закривають свої магазини по всьому світу, а прибутки стають все меншими.

Компанія Zara, що належить до мережі Inditex, не стала винятком. Через COVID-19 довелось зачинити понад 4 тисячі магазинів у 39 країнах. Лише за перші два тижні березня продажі компанії впали на майже 25%.

Захисні маски від Zara

Іспанія знаходиться на другому місці серед європейських країн, що постраждали через спалах вірусу, саме тому компанія Inditex вирішила зробити свій внесок у боротьбу з вірусом.

Компанія оголосила, що зосередить свої потужності на виробництві медичних масок та лікарняних халатів. Через пандемію зараз найбільший дефіцит саме на ці товари захисту від хвороби.

На сьогодні компанія виробила понад 10 тисяч захисних масок, а до кінця цього тижня планує виробити ще приблизно 300 тисяч одиниць масок.

Inditex — не єдина фешн-компанія, що вирішила внести свій внесок у боротьбу проти вірусу.

Christian Dior, Givenchy та Guerlain виробляють безкоштовні санітайзери

Концерн Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH), котрому належать заводи відомих французьких виробників парфумів, буде використовувати свої лінії з випуску парфумерії для виробництва дезінфекційних засобів для рук.

Антисептики безкоштовно доставлятимуть органам охорони здоров’я у Франції.

Через епідемію вірусу у Франції підскочив попит на противірусні засоби захисту, в тому числі на гель для дезінфекції рук. В результаті багато аптек обмежують продажу такого засобу однією пляшкою на людину.

Також ми раніше писали? Гігієна телефону — як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину, як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину — гігієна телефону.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...