Реклама

💻 Новий MacBook Air: нарешті те, чого чекали фанати лінійки

Новий Air тепер має до 2-х разів швидшу продуктивність, нову магічну клавіатуру та вдвічі більший розмір доступної пам’яті.
Čytaty latynkoju
💻 Новий MacBook Air: нарешті те, чого чекали фанати лінійки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Новий MacBook Air: нарешті те, чого чекали фанати лінійки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новий Air тепер має до 2-х разів швидшу продуктивність, нову магічну клавіатуру та вдвічі більший розмір доступної пам’яті.

Сьогодні Apple випустила нову модель ноутбука MacBook Air. Корпус MacBook Air виготовлений із 100-відсоткового переробленого алюмінію, і має три кольорові варіанти — золотий, срібний та сірий.

Швидша робота процесора Mac

Завдяки останньому поколінню чотирьохядерних процесорів Core i7 зі швидкістю Turbo Boost до 3,8 ГГц MacBook Air, за повідомленням Apple, забезпечує вдвічі більш високу продуктивність порівняно з попереднім поколінням.

Нова клавіатура

MacBook Air тепер має нову стару Magic Keyboard. Вперше лептопи компанії отримали її разом з моделлю 16-дюймового MacBook Pro. Перероблений механізм, як каже Apple, забезпечує комфортне та стабільне відчуття клавіш.


13-дюймовий дисплей Retina має понад 4 мільйони пікселів та відображає мільйони кольорів — це одне з нововведень, які очікували найбільше.

Збільшений розмір пам’яті

Моделі MacBook Air тепер починаються з 256 Гб пам’яті, що вдвічі перевищує попереднє покоління. Також компанія пропонує ноутбук з 2 Тб пам’яті, що більше попереднього максимального об’єму в два рази.

Безпека та конфіденційність

MacBook Air має чіп Apple T2, який перевіряє, щоби завантажене програмне забезпечення не було підроблене. Також ноутбук має захист Touch ID, котрий використовується при розблокуванні девайсу та під час покупок в інтернеті.

Інші особливості MacBook Air

Серед інших оновлень у новій моделі Мас треба виділити:

  • Нові вбудовані мікрофони
  • Оновлений трекпад Force Touch — що став швидшим та чутливішим
  • Підтримка 6К відео, що вперше можна побачити у моделях Air
  • Покращені стереодинаміки з ефектом повної присутності

Коли можна придбати новий Мас

Коли саме нова модель MacBook Air стане доступною в Україні наразі невідомо. Очікується, що перші ноутбуки з’являться у рітейлерів найближчим часом.

Вартість моделі у США стартує від $999.

Також раніше ми писали? Apple дозволить змінити програми за замовчанням в iOS, як Apple дозволить змінити програми за замовчанням в iOS.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...