Реклама

🕹 Horizon Zero Dawn вийде на ПК у 2020 році

Чутки про вихід Horizon Zero Dawn на ПК ходили довгий час, але тепер все стало офіційно. Один з головних ексклюзивів Sony все-таки вийде на ПК.
Čytaty latynkoju
🕹 Horizon Zero Dawn вийде на ПК у 2020 році
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🕹 Horizon Zero Dawn вийде на ПК у 2020 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Чутки про вихід Horizon Zero Dawn на ПК ходили довгий час, але тепер все стало офіційно. Один з головних ексклюзивів Sony все-таки вийде на ПК.

Це підтвердив голова PlayStation Worldwide Studios — Герман Хульст. Він не називає конкретну дату релізу, але зазначає, що гра вже може з’явитись влітку 2020 року.
Також він каже, що це лише виняток для такого релізу, тому імпорту інших ігор не буде.

Horizon Zero Dawn вийшла на PS4 в 2017 році, в кінці лютого їй виповнилось три роки. Гра отримала переважно позитивні оцінки критиків і розійшлася тиражем в більш ніж 10 мільйонів копій.

Комп’ютерна версія Horizon Zero Dawn отримає всі доповнення. Геймери будуть мати можливість пограти на локаціях основної гри, а також на локаціях The Frozen Wilds.

Сторінка гри вже доступна у Steam.

Horizon Zero Dawn розроблена студією, якою володіє Sony. Такі релізи десятки років залишалися недоторканими для власників ПК.

Інші релізи на ПК

Раніше для комп’ютерів з’явились версії Heavy Rain, Beyond: Two Souls і Detroit: Become Human, проте їх розробила незалежна студія Quantic Dream.

Horizon Zero Dawn стане другим великим релізом для ПК після Death Stranding. Гра від Хідео Кодзіми повинна бути імпортована вже цього року. Також відомо що ці дві гри працюють на системі Decima, тому є шанс того, що якість картинки буде покращена у новому порті.

Також ми раніше писали? Sony запустила сайт про PlayStation 5: коли представлять, ціна та характеристики консолі про PlayStation 5,  коли представлять, ціна та характеристики консолі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...