Реклама

🤺 Barbie вперше присвятили свою ляльку українці

29-річна шестиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан отримала свою копію у вигляді ляльки Barbie.
Čytaty latynkoju
🤺 Barbie вперше присвятили свою ляльку українці
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤺 Barbie вперше присвятили свою ляльку українці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
29-річна шестиразова чемпіонка світу з фехтування Ольга Харлан отримала свою копію у вигляді ляльки Barbie.

Серія Barbie Role Models

Role Models — це особлива серія ляльок Barbie, що присвячена до Міжнародного дня жінок. Компанія почала випускати цю лінійку іграшок два роки тому, до 60-ї річниці бренду.

Ціль щорічної колекції привернути увагу суспільства на досягнення та здобутки жінок. Також компанія намагається таким чином надихнути інших дівчаток по всьому світові на розвиток та прогрес.

Ольга Харлан

Українська шаблістка Ольга Харлан має на своєму рахунку безліч перемог та досягнень у спорті.

У її активі золото, срібло на бронза Олімпійських ігор.

Вже у січні цього року вона отримала перше місце на чемпіонаті світу з фехтування у Монреалі. А минулого року вона очолила список найкращих шаблісток світу, завдяки своїй перемозі на чемпіонаті світу з фехтування в Угорщині.

Сама Ольга не очікувала, що їй коли-небудь випаде честь стати зразком для ляльки Barbie, але вона дуже рада, що стала частиною такого великого бренду.

Хто ще потрапив до колекції Barbie

Цього року до серії ляльок потрапили французька футболістка Амандін Генрі, німецька спортсменка зі стрибків у довжину Малаіка Міхамбо та турецька паралімпійська плавчиня Сумейє Боякі.

Окрім них ще в колекції є ляльки британської активістки та супермоделі Адоа Абоа, німецької велосипедистки Крістіни Воґель, індійської гімнастки Діпи Кармакар та багато інших.

Також ми раніше писали? Спортивний Netflix — стримінговий сервіс DAZN скоро запустять Україні, що спортивний стримінговий сервіс DAZN скоро запустять Україні

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...