Реклама

🚙 BMW презентувала новий логотип — ера електрокарів

Німецька компанія автомобілів показала новий концепт логотипу. Його представили на новій моделі електрокару і4.
Čytaty latynkoju
🚙 BMW презентувала новий логотип — ера електрокарів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚙 BMW презентувала новий логотип — ера електрокарів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Німецька компанія автомобілів показала новий концепт логотипу. Його представили на новій моделі електрокару і4.

Новий логотип BMW

BMW показала в матеріалі про історію бренду новий логотип — він став двомірним і більш чітким. Компанія зберегла основні елементи та кольори — білий і синій.

Як зазначає старший віце-президент BMW Йенс Тімер, зміна логотипу зумовлена зміною самої компанії. Автовиробник стає «брендом відносин», а «прозорий» логотип повинен символізувати відкритість і ясність.

Старе чорне кільце було замінено, що дозволило новому логотипу стати більш відкритим та виразнішим.Новий логотип та дизайн бренду символізують важливість та вагомість простоти бренду для руху вперед та задоволення від водіння у майбутньому.

Йенс Тімер, Віце-президент BMW

Концепт нового логотипу на електрокарі і4

BMW i4

BMW i4 позиціонується як прямий конкурент Tesla Model 3.

Машина зможе розганятись віл 0 до 100 км/год приблизно за 4 с. Максимальна швидкість буде 200 км/год. Ємність акумуляторної батареї становить 80 кВт на годину, чого повинно вистачити, щоб проїхати без підзарядки до 600 км. В оформленні звертає  увагу вигнутий дисплей, інформація на якому змінюється в залежності від режиму роботи. Планується, що дисплей і інші особливості дизайну збережуться і в серійних седанах.

Електромобілі BMW i4 випускатимуть на підприємстві в Мюнхені. До кінця 2021 року виробник розраховує виготовити 1 млн штук.

Історія логотипу BMW

Назва — Bayerische Motoren Werke або Bavarian Motor Works — походить від 1917 року. BMW виникла при перейменуванні компанії двигунів для літаків Rapp Motorenwerke, що знаходиться в Мюнхені, на півдні Німеччини. Але не залежно від назви, технічне обладнання, активи та робоча сила залишилися колишніми.

Коли ім’я BMW вперше було включено до комерційного реєстру в липні 1917 року, компанія не мала логотипу. Так само в першій рекламі того ж місяця також не було жодного символу чи емблеми BMW.

Однак, окрім двигунів літальних апаратів, компанія планувала майбутній асортимент продукції: двигуни для автомобілів, сільського господарства та катерів.

Тим не менш, вже 5 жовтня 1917 року компанія отримала свій логотип. Перший знак BMW зберігав круглу форму старого логотипу Rapp. Зовнішнє кільце символу тепер було обмежене двома золотими лініями й наносило букви BMW. А у середині було два кольори — білий та синій. Ці кольори відображають кольори штату Баварія, звідки та бере свій початок компанія. Саме таке положення і мають кольори на геральдиці Баварії, але на логотипі вони мають зворотне положення, оскільки було заборонено використовувати державні символи у комерційних компаніях.

Також ми раніше писали? BMW зняла нову рекламу у Києві: дивіться на Поділ та маєток Уварової, що компанія BMW зняла нову рекламу у Києві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...