Реклама

👽 Гайд фестивалем короткометражного кіно ШОК-Shorts 2020: які стрічки покажуть

З 5 березня в українських кінотеатрах покажуть короткометражки в рамках фестивалю ШОК-Shorts 2020. Всього представлять дев’ять картин з п’яти країн: Іспанії, Німеччини, Латвії, Великобританії та Італії.
Čytaty latynkoju
👽 Гайд фестивалем короткометражного кіно ШОК-Shorts 2020: які стрічки покажуть
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👽 Гайд фестивалем короткометражного кіно ШОК-Shorts 2020: які стрічки покажуть
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 5 березня в українських кінотеатрах покажуть короткометражки в рамках фестивалю ШОК-Shorts 2020. Всього представлять дев’ять картин з п’яти країн: Іспанії, Німеччини, Латвії, Великобританії та Італії.

Вже цієї весни повертається найбільш провокаційний кінофестиваль ШОК-Shorts 2020.

У цьогорічній програмі зібрали фільми зі всього світу, котрі точно не залишать вас байдужими: еротика, жахи, безумство та цілковита вседозволеність знову на великих екранах.

Фестиваль ШОК-Shorts 2020

Фестиваль ШОК-Shorts 2020 у Києві покажуть кінотеатр «Жовтень», Планета Кіно в ТРК «Блокбастер» та в ТРЦ River Mall. Інші міста, в яких пройде фестиваль:

  • Львів
  • Харків
  • Житомир
  • Дніпро
  • Біла Церква
  • Запоріжжя
  • Одеса
  • Суми
  • Чернівці
  • Сєвєродонецьк
  • Полтава

Повний перелік локацій у вашому місті можна знайти за посиланням (він постійно оновлюється).

Сеанси стартують з 5 березня.

Трейлер ШОК-Shorts 2020

Пробач мене, моя любове

Ідеальний шлюб, що втілює американську мрію, тріщить по швах. Джекі втомилася прикидатися і приховувати свою справжню пристрасть до того, хто розуміє і відчуває її краще, ніж будь-яка людина на Планеті.

iMedium

Лус втратила будь-яку надію знайти свою зниклу дочку живою. Вона вирішує скористатися мобільним додатком iMedium, який допомагає встановити зв’язок з мертвими людьми.

Феромони

Які звуки і запахи викликають збудження? А що змушує нас відчувати відразу? А що якщо провести експеримент і спробувати змішати ці два почуття? Буде весело, чи не так?

Чужі ліжка

Лаура переконана в тому, що повноцінне життя не має бути привілеєм лише здорових. Ось чому вона працює сексуальним асистентом для людей з обмеженими можливостями, допомагаючи їм втілювати свої бажання. Тим часом, її хлопець Марко відчайдушно намагається знайти роботу, щоб кохана залишила свою професію.

Рай

Надзвичайно красивий і провокаційний еротичний кліп в стилі неонуар для латвійської електро-рок-групи Upsent на пісню Paradise.

Чужий всередині

Ата, досвідчений мисливець, стверджує, що його дружину викрали прибульці. Він переконує свого найкращого друга Тоні допомогти йому організувати рятувальну операцію. Полювання може стати поворотним моментом для них та для всього людства.

З Днем народження, лярво

Емма страждає від жахливого цькування в соціальних мережах. В її день народження кожна віртуальна образа стає реальною, і її зовнішність починає змінюватися в гірший бік. Дівчина вирішує вжити серйозних заходів, які стануть катастрофічними для неї і її сім’ї.

Твій останній день на Землі

Людина в костюмі лиса долає обмеження простору і часу тільки з однією метою: знову побачити свою дружину. Однак, з часом з’ясовується, що його плани значно амбітніші.

Лайк

Таємничий серійний вбивця демонструє моторошне шоу, де він катує і страчує своїх жертв у прямому ефірі, дозволяючи глядачам самостійно вирішити — винна людина, чи ні. Для винесення вердикту потрібно всього лише натиснути лайк.

Na chasi виступає інформаційним партнером фестивалю ШОК-Shorts 2020.

Також ми раніше писали? Що українці дивляться на Netflix: рейтинг найпопулярніших шоу, що українці дивляться на Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...