Реклама

📺 Що українці дивляться на Netflix: рейтинг найпопулярніших шоу

Стримінговий сервіс дає можливість переглянути, які фільми або серіали люди дивляться найбільше.
Čytaty latynkoju
📺 Що українці дивляться на Netflix: рейтинг найпопулярніших шоу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📺 Що українці дивляться на Netflix: рейтинг найпопулярніших шоу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Стримінговий сервіс дає можливість переглянути, які фільми або серіали люди дивляться найбільше.

Від сьогоднішнього дня  у Netflix працює нова функція —можна переглянути найбільш популярні фільми та серіали у вашій країні, повідомляє Vertigo.

Окрім популярності контенту у країні, також можна побачити, що є найбільш популярним у світі загалом.

Компанія обіцяє, що буде оновлювати цей рейтинг кожен день щоб він постійно був актуальним.

Як виглядає український рейтинг

На даний момент сервіс ще не показує рейтинг самих популярних фільмів та серіалів. Але якщо перейти до бібліотеки, то можна особисто ознайомитись з популярними серіалами в Україні, список яких виглядає так:

Остання річ, що він хотів (2020)

Це новий політичний трилер за книгою Джоан Дідіон з Беном Афлеком та Енн Гетавей у головних ролях. Фільм з’явився на Netflix 21 лютого, а світова прємьера відбулась 27 січня.

Загалом фільм отримав лише негативні відгуки, а на сайті Rotten Tommatoes він отримав лише 5% підтримки.

Ключі Локів (2020)

Серіал розповідає нам про трьох підлітків, які змушені переїхати в інше місто та жити у старому фамільному будинку, у котрому вони знаходять загадкові ключі, які мають відкрити секрет до таємниці будинку.

Статеве виховання (2019)

Серіал, що вже має два сезони та який вже подовжено на третій, було дуже позитивно сприйнято критиками, тому не дивно, що він став таким популярним у всьому світі. Сюжет серіалу базується на історії звичайних підлітків з маленького міста з Британії, які мають певні сексуальні проблеми, котрі вони соромляться обговорювати з дорослими, саме тому вони шукають підтримку у головного героя Отіса, який дає їм часні сеанси «сексопатолога».

Також ми раніше писали❤️ Секс-просвіта: 5 серіалів на Netflix, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки про 5 серіалів на Netflix, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки.

Краще дзвоніть Солу (2015)

Це американський комедійно-драматичний серіал, що є спін-офом іншого популярного серіалу «Пуститися берега». Вихід п’ятого сезону серіалу заплановано на початку 2020 року.

Події серіалу розгортаються у 2002 році у місті Альбукерке і показують життя дрібного адвоката Сола Ґудмена за шість років до події серіалу «Пуститися берега»

Відьмак (2019)

Прем’єра першого сезону фантастичного серіалу «Відьмак» за мотивами книг письменника Анджея Сапковського відбулася на стримінговому сервісі Netflix 20 грудня 2019 року. Другий сезон «Відьмака» буде доступний підписникам Netflix в 2021 році.

Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія. У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти.

Також ми раніше писали? Netflix анонсував новий акторський склад другого сезону «Відьмака»: хто зіграє Ламберта та Ескеля, що Netflix анонсував новий акторський склад другого сезону «Відьмака».

 

Друзі (1994-2004)

Один з самих популярних серіалів всіх часів також доступний на Netflix. Попри давній час виходу серіалу, він все одно маж дуже велику базу шанувальників по всьому світу. А нещодавно американська телевізійна компанія НВО оголосила про продовження серіалу на своєму новому стримінговому сервісі.

Наркос: Мексика (2018)

Американський телесеріал, випущений студією Netflix 16 листопада 2018 року. Творцями серіалу виступили Кріс Бранкато, Карло Бернард і Даг Міро.

Спочатку проєкт планувався як 4-й сезон «Нарко», але в підсумку став окремим серіалом. Події розгортаються, в основному, в Мексиці і присвячені торгівлі наркотиками і нарковійні.

Ти (2018)

Телевізійна психологічна драма-трилер, на основі однойменного роману Кароліни Кепнес. Сюжет базується на історії юної письменниці, яку постійно переслідує незнайома людина і робить будь-які речі, які б вона не подумала.

Сліпа любов (2019)

Новий проєкт від Netflix базується на розповідях людей про їхні випадки з коханими. Це дуже емоційний серіал, котрий згадує про безліч проблем, які люди відчувають під час відносин.

Як обікрасти хмарочос (2011)

Комедійний бойовик 2011 року режисера Бретта Ретнера, в головних ролях котрого Грають Бен Стіллер, Едді Мерфі, Метью Бродерік, Кейсі Аффлек, Алан Алда, а також багато інших акторів.

Дуже неочікувано, що комедія 2011 року знову потрапила до топів, попри на її минулу популярність, про неї не згадували вже приблизно 9 років.

Також ми раніше писали?В Україні хочуть ввести податки для Netflix, YouTube та стримінгових сервісів, що в Україні хочуть ввести податки для Netflix, YouTube та стримінгових сервісів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...