Реклама

🤑 Криптогривня: біржа Kuna запустила бета-версію криптовалюти UAX

Українська криптовалютна біржа Kuna провела технічний запуск стейблкоіна UAX, який прив'язаний до української гривні у відношенні 1:1.
Čytaty latynkoju
🤑 Криптогривня: біржа Kuna запустила бета-версію криптовалюти UAX
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Криптогривня: біржа Kuna запустила бета-версію криптовалюти UAX
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська криптовалютна біржа Kuna провела технічний запуск стейблкоіна UAX, який прив'язаний до української гривні у відношенні 1:1.

Криптогривня або токен UAX створюється та переміщується у блокчейні. Це дає користувачам можливість скористатися всіма перевагами розподіленого реєстру.

Що відомо

Криптогривня створена на блокчейні Ethereum та підтримує стандарти ERC20 і ERC865. Перша емісія складає 1 млн токенів UAX.

Щоб забезпечити стабільність токена UAX, біржа застосовує метод Proof-of-Reserve. Він дозволяє підтримувати єдине резервне відношення між токеном криптовалюти UAX та пов’язаним з ним активом у фіатній валюті.

Коли представлять

Наразі криптогривня перебуває на стадії відкритого бета-тестування для обмеженого кола користувачів Kuna. Основними цілями першого етапу впровадження UAX є інтеграція з гравцями ринку та технічні тести в DeFi-платформах.

Бета-тестування триватиме до 20 березня, коли відбудеться офіційна презентація проєкту у рамках конференції BlockchainUa. На ній розкажуть всі подробиці, переваги та кейси використання криптогривні.

Криптовалюта в Україні

У березні 2017 року голова Ради Національного банку України Богдан Данилишин зазначив, що біткоїн та інші криптовалюти не можна використовувати на території нашої країни як засіб платежу, оскільки це суперечить нормам українського законодавства.

Проте, законопроєкту про оподаткування криптовалют. За пропозицією? Законопроект 2461: легалізація криптовалюти та 5% податку ініціаторів, податок на дохід від операцій з криптовалютами складе 5%.

Тоді ж міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив? В Україні з’явиться офіс глобальної криптовалютної біржі Binance — міністр Федоров про прихід найбільшої криптовалютної біржі у світі Binance на український ринок.

Також у грудні 2019 року Верховна Рада ухвалила? Рада ухвалила законопроект 2179 про фінансовий моніторинг криптовалюти в цілому законопроєкт 2179 про фінансовий моніторинг криптовалюти — всі фінансові операції з віртуальними активами на суму понад 30 000 гривень перевірятимуться заради протидії тероризму та відмиванню грошей.

Читайте також колонку? 3 причини, чому криптовалюти — на часі Олексія Федорова про 3 причини, чому криптовалюти на часі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...