Реклама

🍏 Apple дозволить змінити програми за замовчанням в iOS

Ще немає точної дати релізу оновлення iOS до 14 покоління, але вже є чутки, які функції та зміни будуть у операційній системі Apple. 
Čytaty latynkoju
🍏 Apple дозволить змінити програми за замовчанням в iOS
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple дозволить змінити програми за замовчанням в iOS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ще немає точної дати релізу оновлення iOS до 14 покоління, але вже є чутки, які функції та зміни будуть у операційній системі Apple. 

Якщо і є якась функція Android, яку б так сильно хотіли користувачі Apple, то це точно можливість вибору нових програм за замовчуванням. Про ймовірність такого новвведення заявив Марк Гурман, відомий тим, що вже неодноразово вірно прогнозував анонси від Apple.

Як це працює зараз

Зараз, якщо відкрити якесь посилання, наприклад, через Notes, воно автоматично відкриється в стандартному браузері Safari.

При спробі відправити комусь лист його буде відправлено через стандартний клієнт Mail. Навіть якщо ви видалите цей застосунок, то наступний раз, коли ви відкриєте електронний лист, телефон знову завантажить програму Mail, навіть не надаючи вам можливості скористуватись Gmail або Outlook.

Коли буде доступно

Офіційна презентація операційної системи iOS 14 відбудеться в рамках конференції WWDC 2020 року, де цю платформу публічно анонсують, а потім, після цього, випустять у вигляді бета-версії.

Тестуватися вона буде до самого моменту свого релізу, а настане такий у вересні, тобто через кілька місяців після публічної презентації.

Цілком імовірно, що це буде функція iOS 14, доступна для всіх пристроїв, сумісних із новою операційною системою, а не прив’язана до нового iPhone від Apple. На Android компанія Google давно дозволяє користувачам вибирати програми за замовчуванням.

Чого ще очікувати від анонсу

Apple може впровадити в свої фірмові мобільні пристрої функцію екрана на дві частини — split-screen. 

На це вказує дві причини. По-перше, наразі в лінійці Apple існує вже декілька смартфонів з великими екранами. По-друге, ходять чутки про те, що компанія анонсує свій найбільший в історії iPhone.

Ще відомо про те, що ця сама платформа отримає вкрай високу швидкість роботи, а також нову систему захисту, яка остаточно покладе край джейлбрейкам.

Також ми нещодавно писали? Google I/O 2020: що очікувати на конференції та яким буде Android 11 про Google I/O 2020: що очікувати на конференції та яким буде Android 11

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...