Реклама

🌍 Джефф Безос пообіцяв виділити 10 мільярдів доларів на боротьбу зі зміною клімату

Найбагатша людина світу створить фонд, через який буде фінансувати діяльність вчених, активістів та громадських організацій.

Čytaty latynkoju
🌍 Джефф Безос пообіцяв виділити 10 мільярдів доларів на боротьбу зі зміною клімату
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🌍 Джефф Безос пообіцяв виділити 10 мільярдів доларів на боротьбу зі зміною клімату
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Найбагатша людина світу створить фонд, через який буде фінансувати діяльність вчених, активістів та громадських організацій.

Засновник компанії Amazon Джефф Безос займає перший рядок у списку найбагатших людей світу за версією видання Forbes. Його статки оцінюють у близько 130 мільярдів доларів США після розлучення з дружиною (до цього — приблизно $157 мільярдів). Таким чином, Безос направить на екологію близько 8% своїх грошей.

Про це він заявив у понеділок, 17 лютого, у своєму Instagram, повідомивши про створення екологічного фонду під назвою Bezos Earth Fund.

Зміна клімату є найбільшою загрозою для нашої планети. Я хочу працювати разом з іншими, щоб посилити відомі шляхи і досліджувати нові способи боротьби з руйнівним впливом змін клімату на цю планету, яку ми всі поділяємо

Джефф Безос, Засновник Amazon

Варто зазначити, що сума 10 мільярдів стосується лише першого етапу роботи фонду, тобто в подальшому Безос може виділити ще більше коштів. Організація планує роздати перші гранти восени.

Раніше Джефф Безос вирішив пожертвувати на боротьбу з пожежами в Австралії мільйон австралійських доларів ($690 тис.). Проте, користувачі соцмереж обурилися замалою, як на найбагатшу людину світу, сумою внеску, і тим фактом, що бізнесмен виділив не власні кошти, а гроші компанії Amazon.

У минулому році Безос пообіцяв зробити онлайн-рітейлер Amazon вуглецево-нейтральним до 2030 року — це перша велика корпорація, яка оголосила про таку мету.

Також засновник Amazon Джефф Безос презентував? Повернення на Місяць: засновник Amazon представив прототип апарата для висадки людей макет нового космічного апарата Blue Moon, який має висадити людей та доставити обладнання на Місяць до 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...