Реклама

📈 Український стартап Neoven зібрав майже $90 тисяч на Kickstarter

Український стартап розробив проєкт нової індивидуальної пічки, що дозволить готувати їжу незалежно від місця та часу.
Čytaty latynkoju
kickstarter.com
📈 Український стартап Neoven зібрав майже $90 тисяч на Kickstarter
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📈 Український стартап Neoven зібрав майже $90 тисяч на Kickstarter
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український стартап розробив проєкт нової індивидуальної пічки, що дозволить готувати їжу незалежно від місця та часу.

На даний момент кампанія краудфаундінгу назбирала $89 665, що у більш як чотири рази перевищує мету розробників — $20 000. Відправку пристроїв першим користувачам обіцяють розпочати вже у липні 2020 року.

Що це за портативна піч Neoven?

Залежно від режиму та підключених модулів, вона може слугувати в якості міні-холодильнику, електрочайнику та навіть сокодавилки. Працює піч від трьох акумуляторів на 6000 mAh. Творці зазначають, що для повного заряду батареї достатньо лише двох годин — цього вистачить на п’ять днів роботи.

Соцопитування показує, що понад 50% людей надають перевагу харчуванню на робочому місці, оскільки це може зекономити час та гроші, але зазвичай умови для цього на роботі не задовільняють потреби працівників. А Neoven дає можливість правильно харчуватись, не полишаючи робочого місця.

Також для всіх, хто придбав Neoven буде доступний спеціальний мобільний застосунок, що дає доступ до рецептів, що ідеально підходять до вашого ґаджету.

Хто працює над стартапом

Стартап заснував українець Максим Наконечний в 2017 році. Сьогодні компанія базується в Тель-Авіві, де наразі проживає Максим. Тут розробляють і складають пристрій. 

Проте, як розповідав Максим виданню AIN.ua, основний офіс компанія планує відкривати в Україні — у Києві чи Одесі, а переїзд до Ізраїлю є тимчасовим.

А ще ми розповідали? Українські еко-окуляри з кави зібрали понад $11 тисяч на Kickstarter про українські еко-окуляри, які зібрали вдвічі більше грошей на Kickstarter, ніж планували.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...