Реклама

👔 В Україні стартує набір на інтенсив зі сталого розвитку для хабів та бізнес-шкіл

Центральними темами інтенсиву будуть: глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, Теорія U, стале мислення
Čytaty latynkoju
👔 В Україні стартує набір на інтенсив зі сталого розвитку для хабів та бізнес-шкіл
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👔 В Україні стартує набір на інтенсив зі сталого розвитку для хабів та бізнес-шкіл
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Центральними темами інтенсиву будуть: глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, Теорія U, стале мислення

CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ за фінансової підтримки Міністерства економічного розвитку Нідерландів запрошує представників бізнес-шкіл, акселераторів, інкубаторів та хабів долучитися 23-27 березня 2020 року до першого Crash Course у Львові.

Все більше світових та українських компаній переосмислюють свої бізнес-моделі: товари та послуги стають соціально-орієнтованими, а добробут населення переважає над власними інтересами компаній.

Що відомо

Попри очевидну привабливість, впровадження практик КСВ досі залишається найбільшим викликом для стартапів, і малого та середнього бізнесу.

Це 5-ти денний інтенсивний тренінг, спрямований на вдосконалення бізнес-моделі бізнес-шкіл та хабів, підвищення їх конкурентоспроможності та довгострокової сталості.

Чому навчатимуть

Центральними темами курсу будуть: глобальні КСВ тенденції та нові технології, дизайн-мислення, Теорія U, стале мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), стійкі інновації, бізнес-моделі та фінальна презентація перших кроків учасників до імплементації сталого мислення у свою діяльність.

Після 5-ти денного інтенсиву, бізнес-школи та хаби отримають чотири години коучингу від спеціалізованого тренера на кожну організацію.

Як стати учасником

Кожна організація може делегувати двох представників з управлінських та освітніх організацій, щоб подати одну заявку на Crash Course. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму англійською мовою до 20 лютого 2020 року включно.

Участь — безкоштовна. Організатори не забезпечують покривати вартість проїзду та проживання.

Читайте також про CO2, глобальне потепління та буряки: як ціла компанія може? CO2, глобальне потепління та буряки: як ціла компанія може стати eco-friendly стати eco-friendly

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...