Реклама

🖥️ Telegram опублікував інструкцію створення сайтів у децентралізованій мережі TON

З технічного боку сайти на TON схожі на звичайні веб-сайти, але доступ до них здійснюється через мережу TON, а не через інтернет.
Čytaty latynkoju
🖥️ Telegram опублікував інструкцію створення сайтів у децентралізованій мережі TON
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🖥️ Telegram опублікував інструкцію створення сайтів у децентралізованій мережі TON
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З технічного боку сайти на TON схожі на звичайні веб-сайти, але доступ до них здійснюється через мережу TON, а не через інтернет.

Telegram опублікував на сайті блокчейн-платформи TON (Telegram Open Network) інструкцію, як створити сайт у децентралізованій мережі TON Sites.

Сайти можна використовувати, як точку входу для інших сервісів платформи. Наприклад, html-сторінки, завантажені з TON Sites, можуть містити посилання виду ton:// — перейшовши за таким посиланням користувач зі встановленим гаманцем TON Wallet зможе виконати платіж.

Які відмінності

З технічного боку сайти TON схожі на звичайні веб-сайти, але доступ до них здійснюється через мережу TON, а не через інтернет.

Для доступу до наявних і створення нових сайтів потрібні спеціальні шлюзи між «звичайним» інтернетом та мережею TON. Доступ до сайтів TON здійснюється за допомогою HTTP—> RLDP-проксі, що працює локально на комп’ютері клієнта.

Що відомо про TON

Кінцева мета розробників мережі — як і в Річарда Гендрікса з серіалу «Кремнієва долина», побудувати альтернативний, розподілений і безпечний інтернет. Тому те, що в маркетингових цілях зараз називається TON, у майбутньому стане просто ON (Open Network). Месенджер Telegram залишиться як один із продуктів та демонстраційний приклад для інших розробників, що можна побудувати на базі ON.

Gram

Всі платежі в TON проходитимуть за допомогою нової криптовалюти — Gram (GRM). Вона ділиться на менші частинки — від нанограмів до гігаграмів. Усього монет буде випущено на 5 гігаграмів, і більше вони ніколи не будуть випускатися. Тож, якщо проект буде успішним, вартість грамів зростатиме.

У листопаді Telegram Wallet з’явився? Telegram Wallet з’явився у тестовій мережі – отримайте перший грам у тестовій мережі, де можна отримати перший Gram.

Блокчейн-платформа TON Павла Дурова мала запуститися до 31 жовтня 2019 року. В іншому випадку керівництво Telegram мало повернути інвесторам вкладені $1,7 млрд, але інвестори поки не вимагають свої вклади.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...