Реклама

🤑 Instagram допоможе користувачам IGTV монетизувати свої відео

Користувачі матимуть можливість заробити на власному контенті за допомогою вбудованої реклами.
Čytaty latynkoju
🤑 Instagram допоможе користувачам IGTV монетизувати свої відео
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤑 Instagram допоможе користувачам IGTV монетизувати свої відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Користувачі матимуть можливість заробити на власному контенті за допомогою вбудованої реклами.

На IGTV тестують нову програму, яка дозволить користувачам показувати партнерську рекламу під час своїх відео.

Розробка, яка стане першою офіційною можливістю отримати прибуток з IGTV, вже знаходиться на стадії внутрішнього прототипу.

Що таке IGTV:

Instagram TV — це буквально телебачення в соціальній мережі, яке дозволяє переглядати ролики тривалістю до 60 хвилин. Окрім розважального контенту, на платформі багато інформаційних каналів, на яких розміщують новини, анонси, лайфхаки та інше.

Передбачається, що рекламний інструмент буде схожим на той, що вже функціонує на Facebook — у відео будуть вбудовані короткі ролики, за транслювання яких творці оригінального контенту отримуватимуть дохід.

Чому це важливо:

Наразі, основним заробітком Instagram-блогерів є спонсорство та співпраця із зовнішними брендами. Такі рекламні кампанії ніяк не контролюються самим сервісом, тому є високий ризик того, що як замовник, так і виконавець можуть натрапити на шахраїв.

Вбудовані інструменти монетизації допоможуть не тільки убезпечити користувачів, а й стати додатковим джерелом прибутку для творців відео, що має позитивно вплинути на кількість та якість матеріалів, розміщених на платформі.

Читайте також про те, що Huawei, OPPO, Xiaomi та Vivo планують розробити? Huawei, Oppo, Xiaomi, Vivo планують разом розробити аналог Google Play свій аналог Google Play.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...