Реклама

💸 Квартальна виручка Twitter вперше сягнула $1 млрд

Акції Twitter зросли після того, як соціальна мережа перевершила очікування щодо доходів, вперше отримавши мільярд доларів за квартал, повідомляє The Guardian.
Čytaty latynkoju
💸 Квартальна виручка Twitter вперше сягнула $1 млрд
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💸 Квартальна виручка Twitter вперше сягнула $1 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Акції Twitter зросли після того, як соціальна мережа перевершила очікування щодо доходів, вперше отримавши мільярд доларів за квартал, повідомляє The Guardian.

Наскільки зріс виторг компанії?

Квартальна виручка компанії зросла на 11% у порівнянні з минулим роком, до $1,01 мільярда, перевершивши очікування інвесторів, згідно з даними IBES від Refinitiv. Виручка від реклами склала $885 мільйонів, збільшившись на 12% в річному вираженні.

Про зростання акцій

Акції компанії зросли більш ніж на 8% на початку торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі.

У жовтні ціна акцій Twitter впала майже на 20%, коли доходи виявилися нижчими, ніж очікувалося. Компанія пояснила це помилками, яких допустилася у системі реклами мобільних застосунків.

У минулому році група заявила, що припинить приймати платну політичну рекламу по всьому світу напередодні президентських виборів в США.

Ми досягли нового етапу в четвертому кварталі з квартальною виручкою, що перевищує $1 млрд, що відображає стабільний прогрес в області прибуткового продукту і стабільні показники по всьому світу, особливо в рекламі США

Нед Сігал, фінансовий директор Twitter

Чи збільшилася кількість користувачів?

Число активних користувачів, які щодня входять в соцмережу через сайт або додатки, що показують рекламу, в четвертому кварталі досягнуло 152 мільйонів, опинившись вище за прогноз аналітиків у 147,5 мільйонів. Рік тому показник становив 126 мільйонів.

Читайте також про те, що запустився? Запустився офіційний сайт про будівництво метро на Виноградар: фото та актуальні новини офіційний сайт про будівництво метро на Виноградар: фото та актуальні новини.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...