Реклама

🏭 Як зміниться територія заводу «Арсенал»: коворкінг, сквер та оновлені Нікольські ворота

Розповідаємо, що відкриють на території заводу «Арсенал» після Kyiv Food Market та «Освіторія Хаб»
Čytaty latynkoju
🏭 Як зміниться територія заводу «Арсенал»: коворкінг, сквер та оновлені Нікольські ворота
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏭 Як зміниться територія заводу «Арсенал»: коворкінг, сквер та оновлені Нікольські ворота
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розповідаємо, що відкриють на території заводу «Арсенал» після Kyiv Food Market та «Освіторія Хаб»

A-Development перетворює київський завод «Арсенал» у сучасний простір у центрі Києва. На території колишнього військового заводу вже розмістили Kyiv Food Market та «Освіторія Хаб».

Комерційний директор A-Development Дар’я Кухаренко розповіла RAU, що нового спорудять на території у 2020 році.

Creative State of Arsenal

У першому кварталі 2020 року у великому ангарі заводу «Арсенал» відкриється коворкінг Creative States площею понад 4100 м². Він буде розрахований на 650-700 робочих місць.

Останні роки ангар використовували, як склад для застарілого приладдя та різного мотлоху.

Як виглядатиме

На першому поверсі розташують великий лаунж, посеред якого буде живе дерево як символ життя та розвитку. Крім цього, на поверсі організують центральний фронтдеск, чимало переговорних кімнат, скайп-руми, велику барну стійку та трансформований івент-хол.

Інший простір займе офісна зона. Між першим і другим поверхами розташують «палубу» з великою зоною нефіксованих робочих місць. На другому поверсі — велика кухня та деякі офіси зі скляними стелями.

На третьому поверсі команда планує побудувати обмежену кількість бізнес-сьютів — офісів для топ-менеджерів та керівників компаній.

За атмосферою Creative State of Arsenal буде близьким до міської зони Coal Drops Yard у Лондоні.

Сквер та місце для відпочинку

Навесні навпроти ангару буде розбитий сквер з лавками, де організують громадську зону під назвою A-Station. На її території всі охочі зможуть випити кави, поспілкуватися з друзями або почитати книжки. Крім цього, на площі проводитимуть різноманітні концерти, вистави та мистецькі акції.

Збереження історичних пам’яток

Територію проєкту A-Station планують розширити завдяки старій комендатурі, розташованій на протилежному боці вулиці. Також команда проєкту планує відновити Нікольські ворота.

Що вже відкрили

Восени 2019 року відкрився перший об’єкт оновленого простору — фуд-хол Kyiv Food Market.

Його створив український ресторатор Алекс Купер за аналогією з одеським Ринком міської їжі. За словами Купера, різниця між цими закладами в тому, що в Києві хотіли зібрати кращі ресторани міста, а в Одесі — це проект гастро-ентузіастів.

У Kyiv Food Market зібрали понад два десятки міських ресторанів.

«Освіторія Хаб»

Це перший у Європі хаб для представників галузі освіти. У відкритому просторі зустрічаються освітяни з усієї України, щоб разом працювати над змінами у сфері, навчатись та знаходити однодумців.

«Освіторія Хаб» має лекційну залу до 200 місць, велику залу на 30-50 місць, open space на 20 місць, міні-офіси на 4-8 людей, а також дитячу кімнату. Крім цього, у хабі розташована власна бібліотека та кав’ярня. «Освіторія Хаб» працює цілодобово.

Читайте також про те, що запустився? Запустився офіційний сайт про будівництво метро на Виноградар: фото та актуальні новини офіційний сайт про будівництво метро на Виноградар: фото та актуальні новини.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...