Реклама

👍 13 Український маркетинг-форум пройде в онлайн-форматі: криза ролі маркетингу та росту бізнесу

Дізнайтесь, як донести своє повідомлення до споживачів, бути готовим вбудовувати свої комунікації в контекст дня та водночас гнучко реагувати на ринкові процеси. 
Čytaty latynkoju
👍 13 Український маркетинг-форум пройде в онлайн-форматі: криза ролі маркетингу та росту бізнесу
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👍 13 Український маркетинг-форум пройде в онлайн-форматі: криза ролі маркетингу та росту бізнесу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дізнайтесь, як донести своє повідомлення до споживачів, бути готовим вбудовувати свої комунікації в контекст дня та водночас гнучко реагувати на ринкові процеси. 

Український маркетинг-форум розкаже історії компаній, які зростають швидше за інших, переосмислюючи власні стратегії та маркетинг.

Крім цього, обговорять роль маркетинг-директора у сьогоденні та її неминучу трансформацію, а також покажуть, як нові технології змінюють ринки та бізнес.

Як відбудеться захід

Раніше повідомлялось, що Український маркетинг-форум пройде 14-15 квітня, але через спалах вірусу було прийнято рішення, що захід відбудеться в онлайн-форматі 3 та 4 червня.

Як повідомляє продюсер УМФ Ірина Бондаренко, сам форум буде проходити у студійному форматі з живими ефірами у трьох тематичних потоках і кімнатами для атмосферного спілкування. Також відомо, що для редизайну формату залучаються ТБ режисери, гейміфікатори, творці платформ та технічні фахівці. Придбані квитки конвертуються на VIP-квитки нового шоу.

З 16 квітня учасники Українського маркетинг-форуму об’єднані у закритій Facebook-групі Ukrainian Marketing Forum Club, де щодня наживо і у запису можна подивитися онлайн-ефіри з відповідями на найгостріші питання маркетингового співтовариства України.

Про що говоритимуть

  • «Зростати не можна зупинитися!». Тема пов’язана з амбіціями власників у зв’язку з розвитком бізнесу, пошуками стійкого росту в VUCA-світі й роллю маркетингу в цьому процесі. Ментор секції — Ігор Гут, співзасновник шведсько-українського проекту DYB (Develop Your Business).
  • «Бренд як джерело зростання» — про те, як бренди звільняються від обмежень маркетингу і перетворюються на джерело зростання, а отже, на стратегічне ядро бізнесу. Ментор секції — Володимир Соболєв, директор з digital-маркетингу «ПриватБанку».
  • «MarTech: «хакнути» маркетинг майбутнього». Нова хвиля маркетингових технологій призведе до масштабних змін в українському маркетингу, адже очікування українських споживачів підігрівають не локальні, а світові технологічні гіганти. Про те, як продавати післязавтра, який мартех починатися впроваджувати зараз — у секції з Ігорем Перцією, венчурним партнером фонду TA Ventures.
  • «Social media growth strategies». Як оцінювати ефективність кампаній у соціальних медіа — не лише wow-ефект, а й реальні комерційні результати, — коли нові практики, інструменти й самопроголошені гуру з’являються щодня. Маркетологам, які охоплені відчуттям хаосу й перебувають у стані часового тиску, допоможе розібратися ментор секції Ярослав Ведмідь, СЕО digital-агентства Postmen.
  • «Репутаційні кризи: чи є життя після?». Кризи репутації трапляються у бізнесі дедалі частіше. Які головні ризики для українських компаній існують сьогодні, що допомагає вийти з кризи і яка роль у цьому особистого бренду — з ментором секції Володимиром Дегтярьовим, СЕО PR-агентства NewsFront.

Які ще дискусії відбудуться

  • Business talks «Які СМО потрібні бізнесу сьогодні й завтра?» — розмова із власниками, гендиректорами й маркдирами про те, який маркетинг-директор потрібний українському СЕО та яким СМО бачать своє майбутнє.
  • Brand talks «Ребрендинг: нова мантра бізнесу. Чи можуть зміна айдентики і яскрава рекламна кампанія драйвити тривале зростання?». Ця дискусія — для творців брендів і власників бізнесу, які нещодавно пережили зміну айдентики.

Також програмний комітет УМФ розширить програму заходу тим, що допоможуть маркетинговим командам і бізнесам адаптуватися до нововиниклих викликів та реалій.

Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті.

Читайте також про те, як комунікувати? Як комунікувати з поколінням Z та Alpha у соціальних мережах: поради від каналу ПЛЮСПЛЮС з поколінням Z та Alpha у соціальних мережах: поради від каналу ПЛЮСПЛЮС.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...