Реклама

🎸 My Chemical Romance та Sum41 виступлять на фестивалі UPark 2020

Організатори оголосили перших учасників фестивалю, локацію та дати проведення.
Čytaty latynkoju
🎸 My Chemical Romance та Sum41 виступлять на фестивалі UPark 2020
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 My Chemical Romance та Sum41 виступлять на фестивалі UPark 2020
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Організатори оголосили перших учасників фестивалю, локацію та дати проведення.

Де відбудеться UPark?

Як і минулого року, UPark пройде в Sky Family Park на Воскресенці (біля торгового центру Sky Mall). Це буде вже четвертий фестиваль. Раніше на фестивалі виступали Die Antwoord, Bring me the Horizon, Gorillaz, 30 Seconds to Mars, Red Hot Chili Peppers, Massive Attack, Muse, Bonobo та інші.

Коли?

Фестиваль пройде 9 липня. Продаж першої партії квитків почнеться 5 лютого на сайті.

My Chemical Romance — перший хедлайнер

Легендарний гурт My Chemical Romance випустив чотири альбоми, кожен з яких високо оцінили як публіка, так і медіа. Феноменальний успіх концептуальної платівки Welcome to the Black Parade у 2006 році підтвердив їх звання однієї з найбільш популярних груп покоління. Альбом дебютував на другій сходинці Billboard, а вже в перший тиждень після релізу кількість проданих альбомів перевищила 200 000 копій.

MCR оголосили про розпад у 2013 році, не випустивши жодного прохідного альбому. Цьогоріч гурт оголосив про возз’єднання та поїхав туром по США та фестивалям Європи. Градус очікування складно переоцінити — квитки на перший сольний концерт MCR в Англії були розпродані за 30 хвилин, а весь американський тур розпродали за один тиждень.

Що відомо про Sum 41?

Sum 41 — одна з найвпливовіших альтернативних груп початку 2000-х. Вони відомі за свою самовіддачу на концертах і тривалі тури країнами усього світу. Вперше за майже 10 років вони знову з’являться на київській сцені.

Share
Написати коментар
loading...