Реклама

🎨 Мистецький вікенд у столиці: Ukraine WOW та інші способи провести вихідні

Спробуй себе в озвучці мультфільму на виставці Ukraine WOW, власноруч створи земний ландшафт у Turbo Space, поспілкуйся з режисером фільму «Заповідник Асканія» та поринь у приємні спогади під музику з улюблених кінострічок у виконанні Віртуозів Києва.
Čytaty latynkoju
🎨 Мистецький вікенд у столиці: Ukraine WOW та інші способи провести вихідні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎨 Мистецький вікенд у столиці: Ukraine WOW та інші способи провести вихідні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Спробуй себе в озвучці мультфільму на виставці Ukraine WOW, власноруч створи земний ландшафт у Turbo Space, поспілкуйся з режисером фільму «Заповідник Асканія» та поринь у приємні спогади під музику з улюблених кінострічок у виконанні Віртуозів Києва.

Після насиченого тижня є велика спокуса провести весь вікенд під теплою ковдрою, але зазвичай найкращий відпочинок — це активний відпочинок. Ми знаємо, що варто відвідати, аби перші вихідні лютого видалися вдалими та запам’яталися надовго.

Зверніть увагу на те, що на деякі події реєстрація обов’язкова, а кількість доступних місць обмежена. Не баріться з ухваленням рішення!

Виставка Ukraine WOW

Фото: The Village Україна

Де: вул. Вокзальна, 1, Київ
Коли: з 11:00 до 20:00
Вхід: 50 грн
Квитки можна придбати на місці

Інтерактивна виставка розміщена у приміщенні колишнього багажного відділення Залізничного вокзалу — це захоплива подорож країною від її минулого до сьогодення, що сповнена цікавими фактами, вау-інсталяціями та унікальними експонатами, зібраними з усієї Україні.

Крім того, що експозиція знайомить відвідувачів з географією, промисловістю, історію і культурою України мовою сучасних технологій, вона також постійно запрошує їх до взаємодії. Майже усього можна, і навіть треба, торкатися, залазити, приводити у дію та, звичайно, фотографувати.

Це можливість відчути себе причетним, надихнутися, подивитися на Україну під іншим кутом та ще раз переконатися в тому, наскільки вона «вау». Ймовірно, всі ваші друзі вже там побували, але навіть якщо це вас не надихнуло, ось перелік причин, чому це треба побачити.

Чому варто відвідати:

  • проїхати вздовж усієї України за 10 хвилин
  • побачити унікальні експонати, серед яких останній автопортрет Казимира Малевича та абетка Георгія Нарбута
  • самостійно озвучити один з мультфільмів про видатних українців та віртуально політати над Батьківщиною-матір’ю
  • прогулятися відтвореним в натуральному розмірі Тунелем кохання з Клевані та спробувати пиріжки зі справжнього вагону-ресторану
  • подиригувати соняшниками та спіймати свій щасливий білет-передбачення
Виставка Turbo Space

Де: Оболонський проспект, 19, Київ
Коли: з 10:00 до 21:00
Вхід: 100 —150 грн
Квитки можна придбати на місці

Подорожі всесвітом от-от стануть буденністю, але в очікуванні на свою чергу до шатлу, що прямує на Марс можна вже зараз приміряти скафандр і оновити свої знання про відкритий космос.

Інтерактивні експонати та різноманітні технічні моделі пропонують відвідувачам наочно ознайомитись з технічним прогресом, що був досягнутий у цій сфері, а також допомагають хоч ненадовго відчути себе на інших планетах, відтворюючи їх гравітацію, природні явища та навіть запахи.

Чому варто відвідати:

  • втілити у життя свою дитячу мрію, і спробувати себе у ролі космонавта
  • роздивитися 3-х метровий марсохід та спробувати керування луноходом
  • власноруч створити земний ландшафт та відчути 13-ти бальний землетрус на Марсі
  • виміряти свою вагу на кожній із планет та спробувати впоратись із гравітацією Юпітеру
Спеціальний показ фільму «Заповідник Асканія»

Де: Бориса Грінченка 9, Київ
Коли: 02.02.2020 о 19:00
Вхід: вільний, за попередньою реєстрацією
Зареєструватися можна за посиланням

Фільм розповідає про сьогодення «Асканії-Нови» — найбільшого у Європі степового заповідника у Херсонській області, де уживаються не тільки різноманітні види тварин, а й люди з геть несхожими характерами.

Директор заповідника Віктор Семенович спілкується з буйволами, зебрами та пеліканами, наче з людьми. Для колишнього співробітника пана Миколи це місце стало прихистком від цинічності зовнішнього світу. Молодий вчений Паша днями рахує птахів і товаришує з місцевими реперами, аж доки не стикається з непростим життєвим вибором. Вже ціле століття Асканія-Нова захищає природу від змін, спричинених людиною. Та чи сприйме вона зміни, необхідні для власного виживання?

Задати це, та інші питання можна буде напряму творцям кінострічки. Дисскусія з режисером Андрієм Литвиненко та режисерами монтажу Тетяною Дородніциною та Миколою Базаркіним відбудеться одразу після перегляду.

Попередня реєстрація на показ — обов’язкова.

Чому варто відвідати:

  • побачити український фільм, що отримав головний приз студентського журі на Міжнародному фестивалі документального кіно Docudays UA та спеціальний приз журі Міжнародного кінофестивалю Pelicam у Румунії
  • поспілкуватися з творцями кінострічки одразу після перегляду та першим дізнатися подробиці щодо нового кінопроекту режисера
Кращі саундтреки у виконанні Віртуозів Києва

Де: Саксаганського 6, Київ
Коли: 02.02.2020, початок о 19:00
Вхід: від 240 грн
Квитки можна придбати за посиланням

Віртуози Києва — це перший незалежний український оркестр, який завдяки своєму драйву, виконанню та інноваційним виставам вже встиг здобути прихильність глядачів далеко за межами країни. На цих вихідних відбудеться їхній перший виступ у новому концертному сезоні. Зі сцени Будинку кіно звучатимуть найкрасивіші саундтреки з культових кінофільмів.

Якщо вам про щось говорять такі назви як «Джокер», «Ла Ла Ленд», «Одного разу в Голлівуді», «Гра престолів», «Інтерстеллар», «Амелі», «Хрещений батько», «Твін Пікс», «Бійцівський клуб», «Великий Гетсбі», «Реквієм за мрією», «Зелена мила», це чудова можливість знову зануритись у атмосферу цих, та багатьох інших улюблених кінострічок і спробувати відчути їх по-новому.

Чому варто відвідати:

  • потрапити на шоу всесвітньо відомого українського оркестру
  • послухати давно знайомі композиції у новому звучанні

Читайте також гайд? Гайд фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts: які стрічки покажуть фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts, який триває у кінотеатрах.

Share
Написати коментар
loading...