Реклама

📱Telegram додав нові типи голосування: вікторини та кілька відповідей

[:ua]Опитування у Telegram використовують для всього, від рішення, що сьогодні їсти на обід в офісі, до організації великих подій. Тому месенджер вирішив розширити можливості функції та додав три нові типи опитувань.[:]
Čytaty latynkoju
📱Telegram додав нові типи голосування: вікторини та кілька відповідей
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱Telegram додав нові типи голосування: вікторини та кілька відповідей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
[:ua]Опитування у Telegram використовують для всього, від рішення, що сьогодні їсти на обід в офісі, до організації великих подій. Тому месенджер вирішив розширити можливості функції та додав три нові типи опитувань.[:]

[:ua]

Кілька відповідей

Голосування з вибором кількох варіантів відповідей допоможе під час планування подій або складання плейлиста для вечірки.

Telegram

Режим «Вікторина» 

Спробуйте вгадати правильну відповідь у голосуваннях-вікторинах. Щоб підкреслити правильну відповідь, на екрані з’являться конфеті.

Telegram

Публічні голосування

Ви можете створити опитування, які дозволять усім у групі бачити, хто та за що голосував. Тепер ви точно знатимете, з якими друзями ви не згодні та з яких питань.

Анонімні опитування також залишаться.

Telegram

Як створювати опитування

Опитування можна створювати в групах або на каналах. Просто оберіть опцію «Опитування» у меню вкладень. Введіть своє запитання, додайте варіанти відповідей та оберіть налаштування.

Telegram

API Bot та вікторина Bot

Всі нові типи опитування підтримуються в оновленні нашого API Bot. Як приклад, Telegram створив бот для вікторини, що дозволяє створювати вікторини та ділитися ними з іншими. Він також дозволяє додавати текст або медіафайли перед питаннями, щоб створити підказки.

Бот зберігатиме інформацію про те, на яку кількість запитань користувачі відповіли правильно та скільки часу їм знадобилось, щоб виконати тест.

Лічильники прогресу на Android

Як і в iOS, користувачі Android відтепер можуть бачити лічильники прогресу під час завантаження файлів.

Telegram

Читайте також про те, що електронні паспорти запрацюють? Електронні паспорти запрацюють у додатку «Дія» наприкінці лютого у додатку «Дія» наприкінці лютого.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.[:ul]

Kiľka vidpovidej

Golosuvannja z vyborom kiľkoh variantiv vidpovidej dopomože pid čas planuvannja podij abo skladannja plejlysta dlja večirky.

Telegram

Režym «Viktoryna» 

Sprobujte vgadaty pravyľnu vidpoviď u golosuvannjah-viktorynah. Ščob pidkreslyty pravyľnu vidpoviď, na ekrani z’javljaťsja konfeti.

Telegram

Publični golosuvannja

Vy možete stvoryty opytuvannja, jaki dozvoljať usim u grupi bačyty, hto ta za ščo golosuvav. Teper vy točno znatymete, z jakymy druzjamy vy ne zgodni ta z jakyh pytań.

Anonimni opytuvannja takož zalyšaťsja.

Telegram

Jak stvorjuvaty opytuvannja

Opytuvannja možna stvorjuvaty v grupah abo na kanalah. Prosto oberiť opciju «Opytuvannja» u menju vkladeń. Vvediť svoje zapytannja, dodajte varianty vidpovidej ta oberiť nalaštuvannja.

Telegram

API Bot ta viktoryna Bot

Vsi novi typy opytuvannja pidtrymujuťsja v onovlenni našogo API Bot. Jak pryklad, Telegram stvoryv bot dlja viktoryny, ščo dozvoljaje stvorjuvaty viktoryny ta dilytysja nymy z inšymy. Vin takož dozvoljaje dodavaty tekst abo mediafajly pered pytannjamy, ščob stvoryty pidkazky.

Bot zberigatyme informaciju pro te, na jaku kiľkisť zapytań korystuvači vidpovily pravyľno ta skiľky času їm znadobyloś, ščob vykonaty test.

Ličyľnyky progresu na Android

Jak i v iOS, korystuvači Android vidteper možuť bačyty ličyľnyky progresu pid čas zavantažennja fajliv.

Telegram

Čytajte takož pro te, ščo elektronni pasporty zapracjujuť? Elektronni pasporty zapracjujuť u dodatku «Dija» naprykinci ljutogo u dodatku «Dija» naprykinci ljutogo.

? Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.[:]

Share
Написати коментар
loading...