Реклама

🍓 Гайд фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts: які стрічки покажуть

З 23 січня в українських кінотеатрах покажуть фестиваль короткометражних еротичних фільмів Best Erotic Shorts. Всього представлять вісім картин з чотирьох країн: Франції, Іспанії, Бельгії та Ізраїлю.
Čytaty latynkoju
🍓 Гайд фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts: які стрічки покажуть
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍓 Гайд фестивалем еротичного кіно Best Erotic Shorts: які стрічки покажуть
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 23 січня в українських кінотеатрах покажуть фестиваль короткометражних еротичних фільмів Best Erotic Shorts. Всього представлять вісім картин з чотирьох країн: Франції, Іспанії, Бельгії та Ізраїлю.

У програмі Best Erotic Shorts покажуть?Фестиваль еротичного кіно Best Erotic Shorts покажуть в українських кінотеатрах найкращі еротичні короткометражки з усього світу, які доведуть, що взимку також може бути спекотно.

Фестиваль у Києві покажуть кінотеатр «Жовтень», Wizoria, Планета Кіно, мережі кінотеатрів «Оскар», мережі кінотеатрів «Баттерфляй», Сінема Сіті, кінотеатрі «Магнат», кінотеатрі Boomer. Сеанси стартують 23 січня.

Де відбуватимуться покази в інших містах можна подивитися за посиланням.

Ніч з Хуаном Дієго Ботто

Крістіна закохана в Хуана Дієго Ботто з того часу, як вона побачила фільм «Історії з Крона» з його участю. Їй довелося чекати двадцять років, але, схоже, сьогодні вночі здійсниться її мрія.

Однак, утопічні прагнення Хуана Дієго Ботто складаються не лише з ночі кохання. Нічого особистого, просто йому важко сконцентруватися на таких дріб’язкових справах, коли в світі так багато страждань.

Птах із помідорами

20-річний Макс, лідер скаутів, страждає від синдрому Туретта (характеризується раптовими рухими тіла та вокальними тиками, що людина не може контролювати).

Симптоми повністю зникають, коли Макса знімають. Досить навіть схованої камери, і він стає нормальною людиною. Завдяки цій хитрості йому вдається спокусити Джулі.

Мія

Це автобіографічний еротично-документальний фільм режисерки Оріол Коломар. За сюжетом, Мія втілює свої найінтимніші фантазії, без сорому, у своїй першій спробі увійти до абсолютно нового світу домінування та підкорення.

Через цей досвід пара закоханих розмірковує про свої конфлікти та своє минуле, аналізуючи, як вони будували свою сексуальність. БДСМ за межами порнографічного поля без табу.  Чесний та емоційний погляд на тему, яка була стигматизована і ніколи не трактувалася як щось, що перевищує просту сексуальну гру.

Душа на продаж

Життя Джулі назавжди змінюється, коли вона вирішує пройти у тунель, що переносить її у світ секс-індустрії.

Це єдина короткометражка ізраїльського виробництва, що представлена на фестивалі.

Сатин

Красень-електрик, якого найняли для ремонту світильника у вітальні, спокушає Ніколь. Віртуальний тропічний нічний клуб дозволяє їй поринути у свої солодкі фантазії.

Плани змінюються, коли її 15-річний син знаходить чудо-пристрій.

Режисером французького музичної короткометражки став Філіпп Греньє.

Споріднені душі

Тристан і Луїза кохають один одного, але конфлікти серйозно розхитують їх стосунки, які стають отруйними. Під час дня народження Тристана в будинку його батьків Луїза вирішує помститися. Адель та Антонін стають свідками та безпосередніми учасниками цієї драми.

Короткометражка спільного виробництва Франції та Бельгії. Режисер стрічки — П’єр Деладоншам.

Губи

Ще одна анімаційна стрічка, яка відкриє світ простого дотику, що викликає поетичні образи бажання, розквітаючи як ода жіночності, пристрасті та чуттєвості.

Екстаз

Двохвилинний анімаційний фільм розповість про День Святого Валентина…

Читайте також про 5 серіалів на Netflix❤️ Секс-просвіта: 5 серіалів на Netflix, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...