Реклама

📺 Телегрупи України вперше притягли порушника до кримінальної відповідальності за піратство

Порушник визнав свою провину та погодився компенсувати телегрупам збитки, які були нанесені піратським контентом
Čytaty latynkoju
📺 Телегрупи України вперше притягли порушника до кримінальної відповідальності за піратство
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📺 Телегрупи України вперше притягли порушника до кримінальної відповідальності за піратство
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Порушник визнав свою провину та погодився компенсувати телегрупам збитки, які були нанесені піратським контентом

Вперше в Україні порушника було притягнено до кримінальної відповідальності за порушення авторського права і суміжних прав, яке завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

Піратський контент

Біляївський районний суд Одеської області виніс вирок одному з інтернет-провайдерів Одеського регіону, який нелегально надавав абонентам інтернет-провайдера послуги IPTV-телебачення.

Заради отримання незаконного доходу, провайдер використовував програми мовлення телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, Бігуді, УНІАН, ПЛЮСПЛЮС, СТБ, Новий канал, ICTV, ОЦЕ, М1 та М2, не сплачуючи роялті власникам каналів.

Який вирок

Дане порушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до шести років з можливим позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Кожне нове рішення суду створює прецедент на ринку. Це робить подальші кроки в боротьбі з піратством легшими і більш усвідомленими. Наша мета — якнайшвидше припинити факти піратства. Щоб потенційні злодії боялися навіть думати про крадіжку інтелектуальної власності

Микола Фаєнгольд, комерційний директор дивізіону Digital & PayTV StarLightMedia
.

Порушник визнав свою провину та погодився компенсувати телегрупам збитки. Суд призначив покарання не пов’язане із позбавленням волі.

Читайте також про шлях Spotify до величі? Шлях Spotify до величі. Чому цей сервіс люблять по всьому світу і чекають в Україні. Чому цей сервіс люблять по всьому світу і чекають в Україні.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...