Реклама

💍 Amazon представив акторський склад серіалу «Володар перснів»: що відомо про знімання

Amazon розпочне знімання першого сезону серіалу «Володар перснів» у лютому. Авторська група серіалу складається з продюсерів та сценаристів таких серіалів, як «Гра престолів», «Дивні дива», «Клан Сопрано» та «Пуститися берега»
Čytaty latynkoju
💍 Amazon представив акторський склад серіалу «Володар перснів»: що відомо про знімання
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💍 Amazon представив акторський склад серіалу «Володар перснів»: що відомо про знімання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Amazon розпочне знімання першого сезону серіалу «Володар перснів» у лютому. Авторська група серіалу складається з продюсерів та сценаристів таких серіалів, як «Гра престолів», «Дивні дива», «Клан Сопрано» та «Пуститися берега»

Екранізація «Володар перснів: Повернення короля» за книгою Джона Толкіна отримала «Оскар» як найкращий фільм року, а загалом трилогія стала однією з найбільш прибуткових у кінематографі. Amazon вирішив повторити успіх фільмів та придбав права на знімання серіалу за $250 млн.

Про це повідомляє THR.

Загалом, Amazon планує витратити понад $1 млрд на виробництво п’яти сезонів серіалу. Це може зробити серіал найдорожчим в історії.

Де зніматимуть

Знімання проходитимуть у тому самому місті, що оригінальна трилогія, — Окленд, Нова Зеландія. Неймовірні лісові пейзажі стали однією з характерних рис фільмів та принесли їм чималий успіх.

Amazon

ЗМІ повідомляють, що перші дві серії серіалу будуть засновані на ранніх романах Толкіна. Крім того, Amazon планує випустити декілька спінофів серіалу.

Акторський склад

Amazon представив основний акторський склад. Кастинг на кілька ключових ролей ще триває. Також представники шоу офіційно не оголосили героїв, яких зіграють актори. Наявна лише інформація зі джерел ЗМІ.

  • Джозеф Моул («Гра престолів») — Орен, головний антагоніст;
  • Маркелла Кавена («Пікнік у Висячої скелі») — Тіра, головна роль;
  • Морвет Кларк («Темні початки») — Ґаладріель;
  • Роберт Арамайо («Гра престолів», «Мисливець за розумом»);
  • Оуен Артур («Катастрофа», «Сповідь»);
  • Назанін Бон’яді («Батьківщина», «По той бік»);
  • Том Бадж («Тихий океан», «Галліполі»);
  • Ісмаель Круз Кордова («Рей Донован», «Берлінська резидентура»);
  • Меган Річардс («Жага мандрів»);
  • Ділан Сміт («У пустелі смерті», «Ім’я мені — Ніч»);
  • Тайро Мухафідін і Софія Номвете.

Володар перснів

Авторська група

Режисером перших двох епізодів буде Хуан Антоніо Байона («Світ Юрського періоду 2», «Голос монстра»).

Шоуранерами «Володаря перснів» Джон Д. Пейн і Патрік Маккей, а продюсером-консультантом Брайан Когман, відомий за «Грою престолів».

Над серіалом також працюють: Дженніфер Хатчінсон («Пуститися берега»), Джейсон Кейхілл («Клан Сопрано»), Хелен Шан («Ганнібал») та Джастін Добло («Дивні дива»).

Коли вийде

Спочатку творці хочуть відзняти перші два епізоди, а згодом взяти невелику перерву, щоб пропрацювати сюжетні лінії одразу для двох сезонів.

Знімання серіалу розпочинаються у лютому цього року. Приблизна дата виходу «Володаря перснів» — 2021 рік. Перший сезон складатиметься з восьми епізодів.

Також підібрали для вас 5 найважливіших шоу на Netflix❤️ Секс-просвіта: 5 серіалів на Netflix, що підвищать сексуальну обізнаність та покращать стосунки, що розповідають речі, які ми могли не знати про здорові секс та стосунки.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...