Реклама

⭐ Засновник Facebook Марк Цукерберг спрогнозував тренди до 2030 року

Цукерберг очікує новітні окуляри доповненої реальності, які зможуть замінити смартфон, міленіалів на керівних посадах та повернення невеликих спільнот у соціальних мережах.
Čytaty latynkoju
⭐ Засновник Facebook Марк Цукерберг спрогнозував тренди до 2030 року
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⭐ Засновник Facebook Марк Цукерберг спрогнозував тренди до 2030 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цукерберг очікує новітні окуляри доповненої реальності, які зможуть замінити смартфон, міленіалів на керівних посадах та повернення невеликих спільнот у соціальних мережах.

Марк Цукерберг розповів на сторінці у Facebook, що вирішив відмовитися від традиції щорічних цілей та спрогнозував тренди до 2030 року.

AR-окуляри замість смартфонів

Цукерберг вважає, що смартфон залишиться основним гаджетом протягом більшої частини десятиліття, проте також почнуть з’являтися новітні окуляри доповненої реальності, які змінять наше ставлення до технологій.

За його словами, наступна технологічна платформа допоможе нам бути ближче один до одного. Здатність «бути присутнім» де завгодно допоможе вирішити одні з найбільших соціальних проблем нашого часу, а саме високу вартість житла через переїзд у великі міста та нерівність можливостей за географічним положенням.

Міленіали на керівних посадах

Під час роботи над Facebook Цукерберг відчував, що його покоління має сказати важливі речі, але молодих людей не слухали. Тоді Facebook дав можливість висловити думки різним верствам суспільствам, проте це не призвело до зміни поколінь у вирішенні важливих питань.

Цукерберг припустив, що це станеться цього десятиліття — міленіали займуть більше керівних посад для вирішення проблем, з якими стикаються молоді покоління. Цукерберг пообіцяв, що за допомогою свого благодійного фонду буде інвестувати у персоналізовану початкову освіту, медицину, молодих підприємців та науковців.

Приватна платформа для спілкування

На думку глави Facebook, інтернет розширив спільноти до мільярдів людей, що створило іншу проблему — недостатню близькість. Наступні п’ять років цифрове середовище приділить особливу увагу приватному спілкуванню та невеликим групам.

Технології як рушій економіки

Засновник Facebook зазначив, що за останнє десятиліття найшвидше зростання економіки спостерігалося саме у технологічній галузі. Надалі технології продовжать створювати можливості, але більше внаслідок того, що інші галузі економіки почнуть краще використовувати технології.

Facebook планує підтримувати малий бізнес: соцмережа наразі допомагає понад 140 млн підприємств працювати з клієнтами. У новому десятилітті компанія буде створювати комерційні та платіжні інструменти, які нададуть малому бізнесу доступ до тих самих технологій, що у великих підприємствах.

Нові принципи соцмереж

Великим соціальним мережам, на зразок Facebook, постійно доводиться шукати компроміси: між можливістю самовираження та безпекою, законом і приватних даних, створенням відкритих систем та приховуванні даних. Надалі у таких випадках потрібно буде орієнтуватися на думку суспільства.

Читайте також про те, що Samsung показала? Samsung показала «штучних людей» Neon — реалістичні віртуальні аватари «штучних людей» Neon — реалістичні віртуальні аватари

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...