Реклама

🎮 Що покажуть на CES 2020: смартфони з 5G, автопілот, консольна війна Sony та Microsoft

The Verge розповідає, що представлять компанії на CES 2020 та які тренди очікують нас цьогоріч.
Čytaty latynkoju
🎮 Що покажуть на CES 2020: смартфони з 5G, автопілот, консольна війна Sony та Microsoft
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 Що покажуть на CES 2020: смартфони з 5G, автопілот, консольна війна Sony та Microsoft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
The Verge розповідає, що представлять компанії на CES 2020 та які тренди очікують нас цьогоріч.

З 7 по 10 січня у Лас-Вегасі розпочнеться технологічна виставка CES 2020.

The Verge розповідає, що представлять компанії та які тренди очікують нас цьогоріч.

CES 2020

5G у смартфонах та гнучкі екрани

Загалом, на CES нові моделі смартфонів представляють не часто, переважно компанії готують окремі презентації. Однак одним з головних трендів CES 2020 стане розгортання 5G-мереж у США та інших країнах. Першими масовими гаджетами, за допомогою яких можна використовувати 5G-мережі, стануть якраз смартфони.

Другий тренд — моделі з гнучким екраном.

Телевізори

На відміну від смартфонів, телевізори на CES традиційно користуються популярністю. Наприклад, компанія Samsung представить абсолютно безрамковий 65-дюймовий телевізор.

Також нові моделі будуть переважно оснащені роз’ємом HDMI 2.1 та підтримкою відтворення HDR-контенту.

Стримінгові сервіси

Стримінгові сервіси з оригінальним відеоконтентом швидко розвиваються та навіть складають конкуренцію фільмам у кінотеатрах. Згадаємо фільм «Ірландець» від Мартіна Скорсезе, який вийшов ексклюзивно на Netflix.

У The Verge передбачають, що тенденція популярності стримінгових сервісів збережеться, а у 2020 році більше фільмів будуть з’являтися ексклюзивно на платформах.

Ноутбуки

Тенденції минулих років в області ноутбуків збережуться: портів USB-C буде ставати все більше, рамки навколо дисплеїв — меншими, а тачпади — більшими.

Також на ринок може увірватися компанія Qualcomm, яка запропонує виробникам своє рішення у вигляді процесорів, побудованих на мобільній архітектурі ARM. За потужністю ноутбуки з подібними процесорами виявляться менш вражаючими, але зможуть похвалитися покращеною енергоефективністю — від одного заряду такі лептопи зможуть витримати мінімум день при активному використанні.

Консольна війна

У The Verge пишуть, що нас очікує «наступна консольна війна» між Sony і Microsoft. Остання вже встигла анонсувати нову Xbox Series X.

У рамках CES 2020 Sony проведе прес-конференцію, на якій обіцяє представити «унікальне бачення майбутнього». Деякі вважають, що мова піде про PlayStation 5. Хоча офіційно інформація не підтверджена.

Автопілот та автоматичні скутери

Журналісти The Verge пишуть, що багато уваги на CES 2020 приділять системам автопілота, яка вже кілька років демонструється аудиторії, хоча так і не стала масовою.

А ще на CES традиційно розкажуть про різноманітні електричні скутери, самокати та велосипеди, які спочатку сприймалися як розвага, але поступово стають більш самостійним видом транспорту.

«Розумні» будинки

На CES 2020 очікується багато пристроїв «розумного» будинку, але, на думку The Verge, нічого, здатного «перевернути» індустрію, не буде.

Apple підтвердила, що компанія вперше за 10 років буде офіційно представлена на виставці зі системою розумного будинку HomeKit.

Два провідних конкуренти Apple, Amazon і Google, випустять оновлення, що розширить можливості їхніх пристроїв на базі IoT та голосових інтелектуальних платформ.

Читайте також про те, що Мінцифра пропонує? Мінцифра пропонує ввести IT-податок: 4-7% від обороту компанії ввести IT-податок: 4-7% від обороту компанії

Share
Написати коментар
loading...