Реклама

🔔 Українські компанії долучились до світових флешмобів — #tetrischallenge і #iusedtobesobeautiful

Як ви ставитесь до флешмобів у соцмережах? Гадаємо, останнім часом вони стають все більш і більш цікавими. А ще до них активно долучаються як звичайні українці, так і великі компанії.
Čytaty latynkoju
🔔 Українські компанії долучились до світових флешмобів — #tetrischallenge і #iusedtobesobeautiful
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🔔 Українські компанії долучились до світових флешмобів — #tetrischallenge і #iusedtobesobeautiful
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як ви ставитесь до флешмобів у соцмережах? Гадаємо, останнім часом вони стають все більш і більш цікавими. А ще до них активно долучаються як звичайні українці, так і великі компанії.

У листопаді 2018 року працівники поліції Нової Зеландії зробили перше фото в дусі «Тетріс», однак флешмоб ніхто не підтримав. У 2019-му подібний знімок зробили вже поліцейські з Цюриха. І тут почався справжній вірус. В чому суть #tetrischallenge? Працівники виставляють автомобілі чи техніку, розкладають біля них свій робочий інвентар і спеціальний одяг, лягають поруч з ним на землю або іншу поверхню. Після цього роблять фото з висоти пташиного польоту. Все разом утворює прямокутник, який при розгляді зверху нагадує гру «Тетріс»

Українці також у тренді. У флешмобі за 2019 рік взяли участь медики, рятувальники, поліцейські, пожежники, різні підприємства та компанії.

Працівники національного перевізника «Укрзалізниця» біля вагону поїзда розклали ковдри, матраци та постільну білизну, інший інвентар, поруч із цим розмістились провідники. «Претендуємо на звання найдовшого челендж-фото», — пожартували його представники.

Приватне охоронне підприємство «Шериф» на сторінці у Facebook виклало фото, на якому видно все, що знаходиться в екіпажах груп швидкого реагування: двоє бійців, бронежилети, каски, різноманітна зброя і засоби для зв’язку. 

Цього року з’явився ще один популярний серед молодої аудиторії флешмоб #iusedtobesobeautiful, який поширюється користувачами в соцмережі TikTok по всьому світу і вже увірвався в Україну. За останніми даними за цим гештегом близько 1,5 мільярда переглядів. Суть челенду в тому, що герої танцюють у повсякденному одязі, а потім перевтілюються у святковий образ. Це нагадує перетворення Попелюшки на принцесу. 

До челенджу долучились столичні поліцейські. Працівники поліції розповіли, що це хороший спосіб стати ближчими до молоді та отримати її довіру. 

Першими серед представників промислових компаній до світового тренду приєднався ІНТЕРПАЙП і запропонував додати до флешмобу ще й новорічного настрою. На записі працівники спочатку танцюють у робочій уніформі, за мить вони вже змінюють свій лук і перетворюються на відомих героїв або ж примірюють зимові образи. Українські компанії переважно дуже офіційні, але ІНТЕРПАЙП достатньо неформальний у своєму спілкуванні. Його команда створює арт-інсталяції на території заводу, розробляє стильні светри з новорічно-виробничим патерном та знімає оригінальні відеопривітання.

Енергійний флешмоб I used to be so beautiful, який прийшов на зміну Tetris Challenge, ймовірно стане новим трендом серед українських компаній. В 2020 році ми ще почуємо про нових учасників. 

Читайте також про те, що подарувати? Що подарувати на Різдво та Новий рік 2020: гід подарунків рідним та друзям на Різдво та Новий рік рідним та близьким.

Share
Написати коментар
loading...