Реклама

Нові технології в холодильниках

Сучасні моделі холодильників — надзвичайно технологічні пристрої. Вони не тільки дозволяють зберігати продукти довше, але і мають ряд нових функцій. В першу чергу покращення стосуються технічної частини.
Čytaty latynkoju
Нові технології в холодильниках
  1. Головна
  2. Техно
  3. Нові технології в холодильниках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сучасні моделі холодильників — надзвичайно технологічні пристрої. Вони не тільки дозволяють зберігати продукти довше, але і мають ряд нових функцій. В першу чергу покращення стосуються технічної частини.

Покращені компресори

Більшість виробників перейшла на новий тип компресорів. У кожного з брендів є власні розробки, але вони схожі між собою. В один з найголовніших вузлів пристрою додана сучасна електроніка, яка точніше контролює всі процеси.

Нові антивібраційні прокладки помітно знижують рівень шуму — повнорозмірні моделі досить тихі навіть у фазі активної роботи компресора. На https://allo.ua/ru/holodilniki/ представлено великий вибір сучасних моделей. Деякі виробники спростили конструкцію двигуна, видаливши певні деталі, наприклад, масляний насос. Це помітно продовжило термін експлуатації.

Точність в роботі

Запорукою довготривалого збереження деяких продуктів свіжими є точність температури. Вона не повинна знижуватися або підвищуватися навіть на півградуса. Сучасні холодильники забезпечують таку можливість.

За підтримку встановленої температури відповідають робота компрессора та електроніка. Електронні системи кількома способами слідкують за ситуацією, встановлюючи необхідні режими. Всередині холодильника є датчики, які фіксують зміну температури на 0,1 градуса. Далі електроніка запускає активну роботу компресора. Процес займає всього кілька секунд.

Суперсучасні холодильники з екранами

Виробники електроніки вражають своїми розробками. Уже 5-6 років моделі з ЖК-екранами випускають:

  • LG;
  • Samsung;
  • Sony;
  • Pioneer та інші.

В основному дисплеї з’являються у відомих виробників, які займаються виготовленням не лише холодильників, а й іншої домашньої електроніки.

Дехто може подумати, навіщо потрібен екран на холодильнику, коли можна просто відчинити двері і побачити, що всередині. Але дисплей не просто демонструє продукти. Передня стінка може бути просто прозорою (як скло). Також на неї може бути винесено будь-яке зображення або відео. Сам холодильник має жорсткий диск, куди завантажується необхідна інформація.

Ідея не нова: розробки холодильників з екранами велись ще з 50-хх років. Але довгий час її не можна було втілити в життя через габарити екранів. Тільки після винайдення технологій LCD і LED домашня техніка стала такою. Сучасний екран на холодильнику — не просто модна новинка. За допомогою нього встановлюються необхідні режими роботи, отримується важлива інформація про стан пристрою та інше.

Share
Написати коментар
loading...