Реклама

🐺 Netflix оголосив вакансію відьмака. Як влаштуватися (відео)

Робота у Netflix здається роботою мрії — одночасно бути близько до світової кіно- та серіальної індустрії та працювати у високотехнологічній компанії. Здається, це місце щойно стало ще бажаннішим, адже на сайті стримінгового сервісу Netflix з'явилася вакансія відьмака.
Čytaty latynkoju
IMDB
🐺 Netflix оголосив вакансію відьмака. Як влаштуватися (відео)
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Netflix оголосив вакансію відьмака. Як влаштуватися (відео)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Робота у Netflix здається роботою мрії — одночасно бути близько до світової кіно- та серіальної індустрії та працювати у високотехнологічній компанії. Здається, це місце щойно стало ще бажаннішим, адже на сайті стримінгового сервісу Netflix з'явилася вакансія відьмака.

Що входить в обов'язки відьмака

В описі вакансії Netflix розповідає, що потенційний відьмак буде винищувати різноманітних монстрів, демонів та злодіїв, захищаючи 158 мільйонів підписників сервісу по всьому світу.

серіал відьмак Netflix

Ви — самомотивований одинокий вовк, орієнтований на результати? Маєте пристрасть до вирішення проблем та вбивства монстрів (буквально та образно)? Вас захоплює думка про те, як срібний клинок перетинає магічну істоту? Якщо так, читайте про цікаву можливість роботи від Netflix!

Чого очікують від кандидата

У вас має бути чотирирічна освіта в акредитованій школі відьмаків або ж еквівалентний життєвий досвід. Нам здається, що мешканці України проходять за цим критерієм автоматично. Від потенційного кандидата також очікують володіння навичкою мультизадачності, адже, крім основної роботи, необхідно буде також тренувати учня, адже в процесі роботи ви зрозумієте, що саме в цьому ваше Призначення.

Вам також знадобиться власне обладнання. Без коня (напевно, на ім’я Плітка), двох мечів (це не уточнюється, але вочевидь срібного та металевого) і набору еліксирів вас навіть не розглядатимуть, а от броню та інші інструменти можуть надати.

Бонуси

Вакансія чудово підійде любителям природи та коней. Бонус для відьмака оголошений лише один — репутація, яка випереджатиме його в кожному місті або селищі. Медицина доступна, якщо ви знаєте правильне закляття.

Як стати відьмаком

Необхідно надіслати повне ім’я та відеозаявку на пошту [email protected]. На відео ви за 1 хвилину маєте розповісти про себе та свій досвід. Відео може бути опубліковано в офіційних соцмережах Netflix. Більше деталей — в описі вакансії.

Що це я щойно прочитав

Насправді, зараз до глобальної прем’єри готується серіал «Відьмак» виробництва Netflix за мотивами культової серії книг польського письменника Анджея Сапковського. Вона відбудеться 20 грудня, тож це — частина промо-кампанії серіалу. Проте, це не просто жарт — конкурс, скоріше за все, є реальним, а переможців Netflix також запросить промотувати серіал по всьому світу. Чи, принаймні, у соцмережах.

Що за серіал

Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія. У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він також опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Серія рясніє численними посиланнями на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

Про початок розробки серіалу Netflix оголосив у 2017 році. У вересні 2018 року на головну роль Ґеральта призначили Генрі Кавілла — актора, відомого за ролями в «Людині зі сталі» та «Лізі справедливості». Роль Цірі виконає Фрейя Аллан, а чародійки Йеннефер — Аня Чалотра. Обидві — молоді актриси, в яких до цього ще не було гучних ролей.

Нетфліксівська адаптація — не перша екранізація «Відьмака», раніше вже виходив польський серіал «Відьмак», який отримав схвальні відгуки аудиторії.

30 травня завершилися зйомки серіалу від Netflix, він побачить світ 20 грудня 2019 року.

Share
Написати коментар
loading...