Реклама

🎁 Що подарувати на День святого Миколая: ідеї подарунків для сімейного свята

Наближається День святого Миколая — свято, яке відкриває зимовий сезон та один із найулюбленіших днів для дітей та всієї родини. Якщо ви ще не знайшли, що подарувати дитині та як організувати святковий стіл, ми підкажемо вам як швидко вирішити цю проблему.
Čytaty latynkoju
Unsplash
🎁 Що подарувати на День святого Миколая: ідеї подарунків для сімейного свята
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🎁 Що подарувати на День святого Миколая: ідеї подарунків для сімейного свята
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наближається День святого Миколая — свято, яке відкриває зимовий сезон та один із найулюбленіших днів для дітей та всієї родини. Якщо ви ще не знайшли, що подарувати дитині та як організувати святковий стіл, ми підкажемо вам як швидко вирішити цю проблему.

Коли День Миколая

Щоб замовляти подарунки від Святого Миколая, потрібно спочатку визначитися, коли це свято відбувається. День Миколая святкується кожного року 19 грудня. За давнім звичаєм, у цей день діти знаходять подарунки від Святого Миколая під подушкою вранці, завдяки чому вірять у диво та добрі наслідки гарних вчинків протягом року.

В Україні давня традиція святкувати за день та дарувати подарунки від Святого Миколая відроджується та отримує новий розвиток — магазини влаштовують спеціальні розпродажі, де можна замовити чи купити оригінальні подарунки з непоганими знижками. Що подарувати дитині та дорослому від Святого Миколая, ми зараз і подивимося.

PlayStation 4

Захопливі пригоди, складні випробування, чудова графіка, та і просто багато веселощів — яка дитина не мріє про ігрову консоль? PlayStation 4 вже зараз пропонує безліч висококласних ігор, а вже наступного року виходять найбільш очікувані ігри десятиліття — Cyberpunk 2077, довгоочікуване продовження блокбастера The Last of Us II, гра за мотивами всесвіту Marvel «Месники» та багато інших.

Але не лише блокбастерами цінна PlayStation — величезний асортимент сімейних ігор дозволить вам проводити більше часу разом зі своєю дитиною, розважаючись всією родиною.

У мережі магазинів «Фокстрот» можна замовити PlayStation 4 одразу з трьома іграми в комплекті — Detroit: Become Human, Horizon Zero Dawn та The Last of Us. Разом із приставкою ви також отримуєте 3 місяці підписки PlayStation Plus — по ній ви кожного місяця зможете завантажити кілька ігор безкоштовно. Такий подарунок від Святого Миколая підійде і дітям, і дорослим.

Купити

Конструктор Ugears

Відома по всьому світі українська компанія Ugears — це механічні 3D-конструктори Ugears, в яких все по-справжньому. Музика, втілена в дереві, інженерний проект та розумне хобі, магія руху шестерень, оригінальний подарунок для дорослих та дітей, STEM-практика, захоплююча головоломка, чудовий спосіб провести час з дітьми і на декілька годин самому відчути задоволення, знайоме з дитинства. Моделі дозволяють відчути кожний зубчик шестерень і дізнатися, що приводить у рух цілий механізм. Все це про моделі Ugears. Створені українцями, їх складають у 85 країнах на 5-ти континентах. Понад 55 моделей: від Кабріолету та Бурштинової скриньки до поїздів та вітрильників – можна замовити на https://ugears.ua.

Більшість моделей самостійно рухаються завдяки системі шестерень, гумомотору і гравітації. Моделі повністю укомплектовані всім необхідним для складання. Всередині пакування ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно лише видавити готові деталі і трансформувати їх в готову модель. Складаються моделі без клею за покроковою інструкцією з поясненнями на 11 мовах.

Чудовий подарунок від Святого Миколая дітям і дорослим.

Купити

Домашній фуршет

Святкові турботи, звісно, приємні, але коли вони в міру. Якщо ви набігалися по магазинах, весь день прибирали, а ще й готувати — це вже не про святковий настрій. Що ж робити — стіл все одно накривати треба, а часу та сил вже немає. Гарна ідея — влаштувати домашній фуршет.

А допоможе в цьому сервіс Dip Me! Вони готують сети з ідеально підібраними одна до одної легкими закусками та доставляють його просто на місце у потрібний вам час. Для свята Миколая, наприклад, чудово підійде цей сет, у склад якого входять хамон, сир брі, сезонні фрукти та сухофрукти, діп з трюфелем та імбиром та багато іншого. Діпи, до речі, можна придбати і окремо — є ціла купа різних. Але і це ще не все, адже на додачу до закусок — набір чизкейків. Сет розрахований на 12 осіб.

А ще Dip Me! роблять своє печиво, отже це чудова нагода купити такий подарунок від Святого Миколая і підтримати українського виробника.

Замовити

Особиста чашка

Хтось скаже, що це — не дуже оригінальний подарунок від Святого Миколая. Проте, це лише якщо ви взяли його на розпродажі в «Ашані». А от посуд українського бренду з класним дизайном та оригінальним принтом — це ж зовсім інша справа.

Тому пропонуємо подарувати щось з асортименту Orner — бренду, що спеціалізується на предметах з креативним оформленням. Чашки, тарілки, блокноти та інше — можна обрати на будь-який смак та бути впевненими в тому, що подаруєш цікаву та незвичайну річ.

Шкарпетки «Квантовий Шевченко»

Свого часу художник-ілюстратор Олександр Грехов здійняв багато галасу своєю виставкою «Квантовий Шевченко». Країною прокотилася хвиля виставок, а компанія Sammy Icon, відомий український бренд шкарпеток, зробила цілу серію за мотивами виставки.

Шкарпетки «Квантовий Шевченко» — це чудовий подарунок, який нагадає про важливість та актуальність Кобзаря в українській культурі.

Купити

Share
Написати коментар
loading...