Реклама

🎮 Microsoft працює над більш дешевою версією Xbox наступного покоління

Kotaku повідомило, що бюджетна версія Xbox призначена у якості альтернативи для дорожчої консолі та підтримуватиме тільки цифрові копії ігор.
Čytaty latynkoju
🎮 Microsoft працює над більш дешевою версією Xbox наступного покоління
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎮 Microsoft працює над більш дешевою версією Xbox наступного покоління
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kotaku повідомило, що бюджетна версія Xbox призначена у якості альтернативи для дорожчої консолі та підтримуватиме тільки цифрові копії ігор.

З’явилася інформація, що Microsoft працює над більш доступною версією Xbox, яка має кодову назву Lockhart.

Про це повідомляє сайт Kotaku з посиланням на неназвані джерела.

У червні Microsoft анонсувала Project Scarlett — наступне покоління консолі Xbox, яка, за словами компанії, «встановить нову планку потужності, швидкості та продуктивності».

Що відомо

У ранніх чутках про плани Microsoft з випуску консолей наступного покоління припускали, що модельний ряд Project Scarlett буде представлений двома версіями: пристрій з високою продуктивністю Anaconda і бюджетна Lockhart. У червні було оголошено, що Scarlett — єдина консоль, над якою працює компанія.

Kotaku повідомило, що бюджетна версія призначена у якості альтернативи для дорожчої консолі та підтримуватиме тільки цифрові копії ігор.

Технічні характеристики

Один з розробників у розмові зі сайтом Kotaku порівняв потужність неанонсованої консолі Lockhart з PlayStation 4 Pro. Також стверджується, що бюджетна версія Project Scarlett буде оснащена твердотілим накопичувачем для швидшого завантаження ігор.

Обидві консолі, за чутками, матимуть частоту 60 кадрів на секунду, але роздільна здатність в Anaconda становитиме 4К, в Lockhart —  1440p. Ймовірно, бюджетна Project Scarlett буде просуватися коштом сервісу ігор за підпискою Xbox Game Pass.

Команда Xbox чутки не коментує.

Читайте також про те, що Valve показала? Valve показала трейлер нової частини Half-Life — вийде у березні 2020 року трейлер нової частини Half-Life — вийде у березні 2020 року

Share
Написати коментар
loading...