Реклама

CreditPlus проводить масштабну новорічну промо-акцію

Клієнти сервісу CreditPlus мають унікальну можливість взяти участь в Новорічної акції. Всі, хто оформить кредит на цьому онлайн сервісі з 15 листопада 2019 року по 15 січня 2020 року, зможуть виграти один з 50-ти цінних призів.
Čytaty latynkoju
CreditPlus проводить масштабну новорічну промо-акцію
  1. Головна
  2. Техно
  3. CreditPlus проводить масштабну новорічну промо-акцію
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Клієнти сервісу CreditPlus мають унікальну можливість взяти участь в Новорічної акції. Всі, хто оформить кредит на цьому онлайн сервісі з 15 листопада 2019 року по 15 січня 2020 року, зможуть виграти один з 50-ти цінних призів.

Традиційно напередодні новорічних свят багато компаній проводять різноманітні промо-акції, і пропонують своїм клієнтам унікальну можливість прийняти в них участь та отримати новорічні подарунки.

У цьому році компанія Moneyveo одна з перших оголосила про новорічну акцію під назвою ГРАЙ ЯК #КРАСАВА. Згідно з правилами цієї акції розіграш призів (телевізори, комп’ютери і гаджети) відбуватиметься щоп’ятниці. Взяти участь в акції зможуть усі клієнти, які скористалися послугами кредитування на сайті Moneyveo. Термін проведення акції – листопад 2019 року.

Про свою Новорічної акції з розіграшем 50-ти призів заявила і компанія CreditPlus. Перелік подарунків включає суперсучасні гаджети, телевізори, смартфони, навушники:

  1. 4K телевізор LG43UK – 5 шт.
  2. Ігрова консоль PlayStation 4 Pro 1TB – 5 шт.
  3. Смартфон Xiaomi Redmi Note 8 4/64Gb – 10 шт.
  4. Акустична система JBL Charge 4 – 10 шт.
  5. Смарт годинник Amazfit GTR 47mm – 10 шт.
  6. Навушники Xiaomi Redmi Airdots – 10 шт.

Для участі в новорічному розіграші призів від CreditPlus достатньо оформити швидкий кредит на будь-яку суму на протязі двох місяців з 15.11.2019 року. Визначення переможців буде проводитися за допомогою рандомного генератора випадкових чисел. Імена призерів будуть оприлюднені на сайті CreditPlus. Умовами акції передбачається оповіщення телефонним дзвінком переможців акції менеджерами компанії.

Інформація про компанію Credit Plus

CreditPlus – є одним з найбільш затребуваних сервісів онлайн кредитування в Україні Послугами з кредитування на сайті Credit Plus можуть скористатися всі громадяни України від 18 до 65 років. Процес оформлення кредиту займе не більше 7 хв, при цьому буде необхідно мати мінімальний пакет документів: паспорт громадянина України та ідентифікаційного коду. Додатково до документів необхідно мати карту будь-якого банку і гаджет з доступом в інтернет.

Для нових клієнтів пропонуються пільгові умови кредитування: сума кредитування – до 10000 грн процентна ставка – 0,01%, термін – до 30 днів. Клієнти, які звертаються повторно в CreditPlus, зможуть кредитуватися на загальних стандартних підставах.

Share
Написати коментар
loading...