Реклама

👩‍💼 Кар’єрний портал Happy Monday запустив новий сайт

Відтепер на єдиній платформі Happy Monday зібрані актуальні вакансії, додаткова інформація про компанії, кар’єрні поради та інші необхідні інструменти
Čytaty latynkoju
👩‍💼 Кар’єрний портал Happy Monday запустив новий сайт
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👩‍💼 Кар’єрний портал Happy Monday запустив новий сайт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер на єдиній платформі Happy Monday зібрані актуальні вакансії, додаткова інформація про компанії, кар’єрні поради та інші необхідні інструменти

Happy Monday — це кар’єрний портал та платформа професійного розвитку. Компанія допомагає людям знайти роботу до душі, щоб кожен понеділок був щасливим. Новий сайт став універсальним ресурсом для розвитку кар’єри сучасного пошукача.

Знаходьте вакансії та компанії, де понеділки щасливі

На сайті регулярно з’являються вакансії у креативних індустріях, освіті, некомерційному секторі, стартапах тощо. Тепер оновлений розділ вакансій дозволяє не лише знаходити актуальні пропозиції, але й знайомитись з компаніями — їхньою культурою, продуктами, командою. 

Happy Monday

Користуйтеся корисними інструментами та можливостями

Особливе місце на новому сайті займають інструменти кар’єрного розвитку. Зрозуміти, яка робота підходить саме вам, можна за допомогою профорієнтаційного тестування для дорослих. А кар’єрний консультант допоможе скласти якісне та ефективне резюме для бажаної вакансії. У майбутньому команда Happy Monday планує розширювати перелік інструментів, щоб допомогти кандидатам підвищити власні шанси на улюблену роботу на будь-якому етапі. 

Також на сайті з’явився окремий каталог можливостей для розвитку — подій, стажування, а також курсів і програм для тих, хто хоче бути у курсі професійних заходів.

Happy Monday

Отримуйте кар’єрні поради від експертів

З перезапуском посилився розділ корисних матеріалів про кар’єру. Зараз тут зібрано понад 1000 статей про те, як опанувати нову професію, шукати роботу і розвивати кар’єру. На сайті можна також надихнутись історіями кар’єрних змін і досягнень та дізнатись про роботу прогресивних компаній.

Новий сайт Happy Monday розробили в київський студії deco.agency.

Читайте також — у пошуках себе: 6 кроків? У пошуках себе: 6 кроків для тих, хто хоче змінити професію для тих, хто хоче змінити професію.

Share
Написати коментар
loading...