Реклама

😍 В Україні вперше проведуть благодійний день піжам – як долучитися

19 листопада відбудеться благодійний день піжам. Українців запрошують долучитися до масштабної благодійної акції на підтримку дітей, які проходять тривале лікування, та їхніх родин
Čytaty latynkoju
😍 В Україні вперше проведуть благодійний день піжам – як долучитися
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😍 В Україні вперше проведуть благодійний день піжам – як долучитися
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
19 листопада відбудеться благодійний день піжам. Українців запрошують долучитися до масштабної благодійної акції на підтримку дітей, які проходять тривале лікування, та їхніх родин

День Піжам

Фундація Дім Рональда МакДональда допомагає батькам бути поруч зі своїми хворими дітьми під час проходження лікування. З 2017 року Фундація будує та утримує в Україні Сімейні Кімнати.

Їх відкривають у державних лікарнях і облаштовують усім необхідним для задоволення побутових потреб родин. Батьки дітей, які перебувають на лікуванні, можуть відпочити у комфортних умовах, а діти – відволіктися від процедур, провести час разом із близькими та відчути їхню підтримку.

Приєднатися до благодійної акції може кожен: школярі та студенти, офісні працівники та журналісти, культурні організації та державні установи, представники бізнесу та соціальних ініціатив, водії таксі й гостинні ресторатори – жодних обмежень.

Як долучитися до акції

  • 19 листопада одягнути вашу улюблену піжаму.
  • На роботі, навчанні або просто вдома зробити фото в піжамі та опублікувати його у соціальних мережах з хештегом #ДеньПіжам та передати виклик трьом друзям
  • Підтримати відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України (зробити внесок на будь-яку суму за посиланням або надіслати sms на номер 88009, одна sms коштує 10 грн)

Про День Піжам

Сьогодні в Україні працює 3 кімнати: у Києві, Львові та Вінниці. За останні 2 роки їх відвідало понад 7 тисяч родин. Проте потреба в підтримці дедалі зростає: лише у київському Охматдиті щороку проходить лікування понад 18 тисяч дітей.

Головна мета Дня Піжам – привернути увагу до цієї теми та зібрати кошти на відкриття нових Сімейних Кімнат. Кожна людина, а особливо маленька дитина, має знати, що може розраховувати на родинний затишок не тільки в домашніх стінах, але й поза ними.

Зібрані кошти буде направлено на відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України.

Детальна інформація про Всеукраїнський день піжам на сторінці у Facebook.

Читайте також про те, що у центрі Києва відкриється? У центрі Києва відкриється міський сноупарк – один з найбільших у Європі міський сноупарк – один з найбільших у Європі.

Share
Написати коментар
loading...