Реклама

🚴 Glovo поділився планами та статистикою в Україні: 20 міст до 2020 року, середня доставка – 35 хвилин

У жовтні 2018 року сервіс розпочав роботу у Києві, а протягом року ще у 10 найбільших містах України. Наступний запуск Glovo планується у Черкасах
Čytaty latynkoju
🚴 Glovo поділився планами та статистикою в Україні: 20 міст до 2020 року, середня доставка – 35 хвилин
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚴 Glovo поділився планами та статистикою в Україні: 20 міст до 2020 року, середня доставка – 35 хвилин
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У жовтні 2018 року сервіс розпочав роботу у Києві, а протягом року ще у 10 найбільших містах України. Наступний запуск Glovo планується у Черкасах

Сервіс кур’єрської доставки Glovo планує розширити роботу служби доставки до 18-20 міст в Україні до кінця цього року. Це будуть міста з населенням понад 200 тисяч. Наступний запуск сервісу планується у Черкасах.

Про це повідомив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський на презентації.

У жовтні 2018 року сервіс розпочав роботу у Києві, а протягом року ще у 10 найбільших містах України. За рейтингом мобільних додатків Glovo наразі посідає четверте місце в Україні, користувачі додатку можуть замовити з понад трьох тисяч локацій.

За словами Расновського, сервіс планує співпрацювати з міською владою для вирішення проблеми інфраструктури, яка наразі не готова до кур’єрів на велосипедах та мототранспорті.

?? Статистика в Україні за рік роботи

  • Користувачі додатку замовляють у середньому 3,7 рази на місяць;
  • Середня доставка – 35 хвилин, 80% доставок виконується до 45 хвилин;
  • Середній чек в Україні складає близько €8, у сусідніх країнах наближається до €15;
  • В Україні сьогодні лише 0,2 доставки в місяць в розділі food delivery на одну людину;
  • 97% клієнтів задоволені роботою доставки;
  • 92% доставки робиться з ресторанів.

? Що замовляють українці

Кулінарні вподобання більшості українців – американська кухня, проте її наздоганяють здорова їжа та італійські страви. З магазинів переважно доставляють базові продукти – хліб чи молоко. Найчастіший запит в аптеках – знеболюючі та ліки від застуди.

Також компанія Glovo відкрила новий спейс для підключених до системи кур’єрів та планує надати індустріальний звіт про роботу в Україні до кінця року.

На думку Расновського, глобальний ринок доставки їжі в Україні активно зростає та через кілька років може досягти мільярда гривень.

Читайте велике інтерв’ю з Дмитром Расновським про роботу Glovo?‍♀️ «Наразі ринок доставки настільки малий, що ми не відчуваємо конкуренції як такої», — Дмитро Расновський, Glovo Україна в Україні.

Share
Написати коментар
loading...