Реклама

Surf Pitch Night — у Лісабоні зберуть інвесторів зі всього світу спеціально для зустрічі з українськими стартапами

5-го листопада в рамках Web Summit — найбільшої конференції у сфері інновацій та стартап-індустрії, відбудеться Surf Pitch Night — пітчинг українських стартапів для міжнародних інвесторів.
Čytaty latynkoju
Web Summit
Surf Pitch Night — у Лісабоні зберуть інвесторів зі всього світу спеціально для зустрічі з українськими стартапами
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. Surf Pitch Night — у Лісабоні зберуть інвесторів зі всього світу спеціально для зустрічі з українськими стартапами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
5-го листопада в рамках Web Summit — найбільшої конференції у сфері інновацій та стартап-індустрії, відбудеться Surf Pitch Night — пітчинг українських стартапів для міжнародних інвесторів.

Що таке Surf Pitch Night

surf pitch night

Це закрита подія в рамках глобальної конференції Web Summit у Лісабоні, де українські стартапи зможуть розповісти про себе інвесторам та венчурним фондам зі всього світу. В рамках Surf Pitch Night пітчитися будуть лише українські стартапи, тож українські стартапери зможуть отримати максимум від своєї участі, побудувати нові бізнес-зв’язки, укласти партнерства, залучити інвестиції.

Web Summit збере широку аудиторію світових інвесторів, корпорацій та венчурних фондів.

На Web Summit з'їжджаються стартапи з усього світу. 70 тис людей, десятки подій, що йдуть паралельно, висока конкуренція за увагу інвесторів. При цьому, ми хочемо, щоб українські стартапи отримали максимум від своєї участі та не «загубилися в натовпі», тому ми організовуємо Surf Pitch Night. Ця подія сконцентрує увагу інвесторів і потенційних партнерів саме на українських стартапах, допоможе побудувати нові бізнес-зв'язки, укласти партнерства і, як наслідок, — збільшить приплив іноземних інвестицій до України та створить нові робочі місця

Олександра Говоруха, співорганізаторка проєкту Surf Pitch Night

Як взяти участь

Треба заповнити заявку до 24 жовтня за посиланням. З вами зв’яжуться у разі схвалення заявки.

Web Summit відбудеться 4-7 листопада в Лісабоні, а Surf Pitch Night — 5 листопада.

Підготовка до пітчу

Обрані учасники пройдуть попередню підготовку на спеціальному воркшопі в Києві, де отримають менторську підтримку від українських і міжнародних експертів та поради від учасників Web Summit попередніх років. 

Багато людей їдуть на Web Summit вперше, деякі до цього ніколи не брали участь в пітч-сесіях. При цьому ми всі розуміємо, що кожен з нас на глобальній арені — це бренд-амбасадор не тільки своєї компанії, але й України в цілому. Саме тому, щоб гідно представити Україну на Web Summit, ми ставимо собі завдання підготувати учасників до пітчингу. Для цього ми запросили одного з кращих європейських пітч-тренерів Девіда Бекетта (Нідерланди) й інвестора Грегорі Катанова (Велика Британія)

Інна Стельмах, співзасновниця спільноти UTEW Tech Tribe

Готувати українських учасників до участі з інвесторами будуть експерти: 

  • Девіт Бекет – професійний пітч-коуч з Нідерландів, автор книги «Пітч для перемоги», який допоміг 850 стартапам підняти більше 210 млн. євро інвестицій і ще частини – виграти більше 6 млн.євро в міжнародних пітч-змаганнях. Девід проведе тренінг з підготовки пітчта для інвесторів.
  • Грегорі Катанов – керуючий директор компанії SCM Advisors (Лондон), яка спеціалізується на інвестиціях в стартапи і венчурні фонди, розповість як правильно налагодити комунікацію з інвестором.
  • Майкл Гарнетт – координатор міжнародних учасників Web Summit розповість про «очевидні» та «приховані» можливості Web Summit . 

Також на підготовчому воркшопі своїм реальним досвідом участі та пітчінгу інвесторам поділяться українські стартапи, що вже мають досвід участі в Web Summit. 

Подію організовує українська технологічна спілка UTEW, Tech Tribe, платформа TechUkraine, Export Promotion Office та IT Ukraine Association за підтримки USAID та GIZ.

Share
Написати коментар
loading...