Реклама

📲 Instagram представив месенджер Threads для спілкування з близькими друзями

Відтепер керувати списком та спілкуватися з близькими друзями можна і в додатку Instagram, і в Threads.
Čytaty latynkoju
📲 Instagram представив месенджер Threads для спілкування з близькими друзями
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📲 Instagram представив месенджер Threads для спілкування з близькими друзями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер керувати списком та спілкуватися з близькими друзями можна і в додатку Instagram, і в Threads.

Instagram оголосив про запуск Threads. Це окремий додаток для спілкування з користувачами зі списку близьких друзів. Сервіс дозволяє ділитися з ними фото та відео, stories та статусами.

Що відомо

Списки близьких друзів з’явилися в Instagram восени 2018 року. Під час створення stories користувач може обрати, хто її побачить – всі підписники або тільки зі списку близьких. Відтепер керувати списком та спілкуватися з близькими друзями можна і в додатку Instagram, і в Threads.

Instagram Threads

Додаток Threads вже доступний для завантаження на iOS та на Android.

Які основні функції

При запуску за замовчуванням відкривається камера, щоб користувач міг швидко зняти фото чи відео без фільтрів та поділитися ним з близькими друзями. У нижній частині екрана з камерою можна зберегти посилання на профілі друзів, з якими користувач ділиться чимось найчастіше.

Instagram Threads

Другий екран – вхідні повідомлення від близьких друзів в Instagram. Threads підтримує групові чати, але всі його учасники повинні бути близькими друзями.

Instagram Threads

Третій розділ – екран статусів. Користувач може обрати емодзі та одну з готових фраз для статусу або написати свій, а також час, протягом якого буде показуватися статус (від однієї до чотирьох годин). Доступний також режим автоматичного статусу, який оновлюється протягом дня в залежності від місцеперебування користувача (вдома, на роботі і так далі). В Instagram обіцяють не показувати та не зберігати точні координати користувачів.

Instagram Threads

Нагадаємо, що Threads – це не перша спроба Instagram запустити окремий месенджер. У червні 2019 року компанія закрила додатки для обміну повідомленнями Direct, тестування якого почали в грудні 2017 року.

Читайте також про те, що Visa, Mastercard та інші компанії можуть вийти? Visa, Mastercard та інші компанії можуть вийти з проєкту Libra від Facebook – WSJ з проєкту Libra від Facebook.

Share
Написати коментар
loading...