Реклама

Мультиварка для студента

У вашій родині є студент-першокурсник, який переїжджає до іншого міста на навчання і тепер має сам піклуватися про себе та готувати їсти?
Čytaty latynkoju
Мультиварка для студента
  1. Головна
  2. Новини
  3. Мультиварка для студента
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У вашій родині є студент-першокурсник, який переїжджає до іншого міста на навчання і тепер має сам піклуватися про себе та готувати їсти?

У вашій родині є студент-першокурсник, який переїжджає до іншого міста на навчання і тепер має сам піклуватися про себе та готувати їсти? В цьому йому допоможе сучасний пристрій – мультиварка. З її допомогою можна легко приготувати майже будь-яку страву – від звичайного супу до вишуканого бісквіту. І особливих кулінарних навичок для цього не треба. Необхідно лише покласти підготовлені інгредієнти в чашу та вибрати потрібний режим. «Розумна» техніка зробить усе сама.

Переваги мультиварки

Молоді люди, які не люблять витрачати багато часу на приготування їжі, безперечно, оцінять такі переваги сучасного девайсу:

  • універсальність;
  • швидкість приготування;
  • можливість відкласти старт;
  • безпека;
  • тефлонове покриття чаші;
  • можливість підтримувати температуру.

А тепер докладніше

Мультиварка – це універсальний пристрій. Сучасні виробники пропонують моделі з найрізноманітнішими режимами роботи. В мультиварці можна приготувати суп, плов, картоплю, молочну кашу, йогурт і навіть спекти пиріг. Моделі з функцією скороварки можуть приготувати страву за 20 хвилин. Без режиму скороварки приготування займе стільки ж часу, як і на газовій плиті, просто в мультиварці страва може готуватися без вашої участі. Тобто студент може витратити свій вільний час на відпочинок або навчання, а не на те, щоб стояти біля плити.

Функція відкладеного старту дає змогу мультиварці розпочати готувати у вибраний вами час. Тобто страва може бути готовою якраз тоді, як ви прокинетеся або повернетеся з роботи чи навчання, що дуже зручно. Головне – закинути всі інгредієнти до чаші та правильно виставити час на таймері. Чаші мультиварок мають тефлонове покриття, тому страва в ній не пригорить, молоко не «втече». А завдяки функції підтримки температури страва довго залишатиметься теплою.

Використання мультиварки абсолютно безпечне. Готуючи страви в ній, можна забути про розбризкування олії та гарячу пару. У багатьох мультиварках є функція приготування на пару.

Студенту неодмінно стане в пригоді мультиварка, яку можна знайти на https://kasta.ua/market/multivarki/. Представлені моделі мають різний об’єм чаші (від 2 до 6 літрів), можуть виконувати найрізноманітніші функції: варити, пекти, смажити, тушкувати і навіть готувати картоплю фрі та йогурти. Різні опції: відкладений старт, можливість вибирати час приготування, 3D-нагрів, захист від перегрівання, керування за допомогою смартфону, – зроблять використання мультиварки простим і зрозумілим. Завдяки такому кухонному пристрою ваш студент із легкістю приготує смачні обіди, сніданки і вечері. В інтернет-магазині Kasta є великий вибір товарів, які знадобляться студенту. На https://kasta.ua/market/mobilnye-telefony/ можна також купити мобільний телефон або будь-яку іншу техніку.

Share
Написати коментар
loading...