Реклама

🏠 UNIT.City запустив продаж житла UNIT.Home: вартість, концепція та терміни здачі

Новітня система безпеки та спостереження, інноваційні системи управління та наявність всієї інфраструктури для проживання. Першу чергу UNIT.Home запустять у 2022 році.
Čytaty latynkoju
🏠 UNIT.City запустив продаж житла UNIT.Home: вартість, концепція та терміни здачі
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏠 UNIT.City запустив продаж житла UNIT.Home: вартість, концепція та терміни здачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новітня система безпеки та спостереження, інноваційні системи управління та наявність всієї інфраструктури для проживання. Першу чергу UNIT.Home запустять у 2022 році.

В UNIT.City представили концепцію житлового кварталу. Комплекс буде займати 11,7 Га, а загальна площа забудови складе 174 940 м². Всього у складі майбутнього ЖК – 9 кварталів на 2475 квартир. Будинки матимуть різну висоту – від 6 до 20 поверхів.

⏰ Терміни здачі

Перша черга буде побудована у 2022 році та складатиметься з двох будинків загальною площею в 40 320 м². Кількість квартир – 580. Перші 1,5 тисячі мешканців зможуть в’їхати в нові апартаменти вже у другому кварталі 2022 року. Всього UNIT.Home стане новим домом для 4,5 тисячі осіб.

UNIT.Home

Такі квартали стають драйверами економічного зростання у найбільших містах – Барселоні, Берліні, Лондоні, Сеулі, Атланті, Детройті. І ми першими втілюємо цей глобальний тренд в Україні. UNIT.Home – це одна із відповідей на питання, яким буде новий етап розвитку UNIT.City. Це логічне продовження нашої місії побудувати місто в місті

Василь Хмельницький, засновник холдингової компанії UFuture

UNIT.Home

? Що буде 

UNIT.Home планують оснастити сучасними системами управління, обліку й контролю та енергоефективного освітлення. Комплекс, окрім відеоспостереження, буде також обладнаний спеціальними тривожними кнопками – цілодобовою підтримкою диспетчерської служби в екстрених ситуаціях. Ще одна особливість – спеціальний патрульний дрон, який зможе стежити за безпекою з повітря.

Кожна квартира матиме величезні вікна від підлоги до стелі. Також це перший комплекс, який складається не з вулиць, а площ. Комплекс знаходиться на відстані 1 км від метро, до якого курсуватиме спеціальний шатл.

UNIT.City

Шлагбаум буде ідентифікувати вашу машину за номером та показувати світловими сигналами дорогу до паркінгу. Також збудують платформу з датчиками розпізнавання облич, яка реагуватиме на незвичну поведінку мешканців.

Також у місті відкриють медичний центр, школу, два садки та два дитячих клуби, новий фітнес-центр з басейном, прокат вело- і електротранспорту, паркінги та багато іншого.

? Яка вартість

Ціна залежатиме від лінії, поверху та стартуватиме від 35 тисяч гривень за м². Метраж квартири починається від 44-45 м². Існує можливість купівлі на виплат до 5 років. Мінімальний внесок – приблизно 30%.

UNIT.City

У резидентів інноваційного парку UNIT.City буде пріоритет на придбання апартаментів та знижка від 5%. Решта охочих можуть залишати попередні заявки на сайті.

❓ Хто створює та фінансує

Проект UNIT.Home фінансує холдингова компанія UFuture Василя Хмельницького. Співінвесторами й співделоперами житлового кварталу виступають компанії UDP та KAN Development.

Будівлі UNIT.Home – перші в Україні, які будуть реалізовані за стандартами BREEAM, які є світовим еталоном при оцінці екологічності та стійкості житла у 83 країнах світу. Тепер він буде і в Україні

Ігор Ніконов, засновник KAN

Загальна площа інноваційного парку UNIT.City складе 24,5 Га. Загальна площа усього проекту – 876 675 м².

Читайте також про нового CEO UNIT.City Домініка Піоте? UNIT.City виходить на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком.

Share
Написати коментар
loading...