Реклама

🔥 Події UNIT.City: День підприємця, зустріч фаундерів світових компаній та українці на Burning Man 2019

UNIT School of Business та допомогатимуть підприємцям створювати та масштабувати свій бізнес і виробниц. Також завітайте на зустріч фаундерів компаній, які вирішують важливі проблеми в світі, та запрошують вас долучитися. А ще дізнайтеся всі секрети Burning Man 2019 від українців, які там побували.
Čytaty latynkoju
🔥 Події UNIT.City: День підприємця, зустріч фаундерів світових компаній та українці на Burning Man 2019
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🔥 Події UNIT.City: День підприємця, зустріч фаундерів світових компаній та українці на Burning Man 2019
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
UNIT School of Business та допомогатимуть підприємцям створювати та масштабувати свій бізнес і виробниц. Також завітайте на зустріч фаундерів компаній, які вирішують важливі проблеми в світі, та запрошують вас долучитися. А ще дізнайтеся всі секрети Burning Man 2019 від українців, які там побували.

? День нового підприємця

13 вересня 2019 року UNIT.City запрошує теперішніх і майбутніх підприємців відсвяткувати День нового підприємця та відвідати презентацію виробничого акселератора INDAX та UNIT school of business.

UNIT.CityДоки державні програми підтримки підприємництва лише зароджуються, UNIT School of Business і виробничий акселератор INDAX через навчання, менторство та інвестиції допомогатимуть підприємцям створювати та масштабувати свій бізнес і виробництво.

Коли: 13 вересня, 16:00.

Де: UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3

Вхід вільний. Попередня реєстрація за посиланням обов’язкова (на пошту прийде лист з підтвердженням участі).

? A-Players #2: Зустріч фаундерів

UNIT.City та A-Players Recruiting School організовують зустріч фаундерів компаній, які вирішують важливі проблеми в світі, та запрошують вас долучитися.

Україна була аутсорсингової країною впродовж десятиліть, але тепер прийшов час допомагати один одному створювати відмінні продукти та ділитися міжнародним досвідом.

UNIT.City

Спікери

Бредлі Кем, серійний підприємець з Сан-Франциско. Раніше був СЕО компанії Talkable, яку підтримувала Y Combinator. Нещодавно він заснував компанію Unstoppable Domains, яка займається створенням доменних імен на основі блокчейнов.

Зара Хусейнова, засновниця WoWoman Azerbaijan. Зара входить до Forbes 30 до 30, як одна з кращих соціальних підприємниць. Вона заснувала свій перший бізнес у 18 років всього за 200 доларів, потім заснувала платформу для розширення прав й можливостей жінок, яку Facebook включив до 100 кращих програм спільнот з усього світу. 

Леся Арнольд, засновниця A-Players Recruiting School. Займаючись питаннями таланту й культури в Talkable, вона заснувала A-Players Recruiting. Перебуваючи в Сан-Франциско разом з командою по всьому світу, вони допомагають компаніям з США й України створювати високоефективні команди та кращі корпоративні культури.

Кому буде цікавий захід

  • Засновникам стартапів й продуктових компаній, які рухомі місією
  • Керівникам вищих ланок, які будують сильні культури
  • Талановитим людям, які з нетерпінням чекають на створення компанії

Мова: Англійська

Дата: 16 вересня, 19:00

Місце: UNIT.City, вул. Дорогожицька 3

Квитки можна придбати за посиланням.

? Burning Man 2019: Українські метаморфози

Фестиваль радикального самовираження Burning Man приваблює 70 тисяч фанатів зі всього світу. У чому секрет? Що це за подія, більше схожа на кадри з Mad Max?

Протягом тижня посеред пустелі в Неваді, США, встановлюють витвори сучасного мистецтва (а деякі з них спалюють у фіналі), гасають транспортні засоби фантастичних модифікацій, виступають «істоти», лише віддалено схожі на людей. Цього року темою фесту стали метаморфози.

UNIT.City

Спікери, які побували на Burning Man 2019

Тетяна Гриньова, досвід новачка, так званого «virgin»

Володимир Негода, арт-проєкт Cacoonap

Тетяна Максимчук, арт-проєкт Garden of Bright Children

Олександр Овсянко, mentee програми Burning Man Leadership Training

Ярослав Корець, спільнота бьорнерів України

Коли:17 вересня, 19:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька, 3

Вхід вільний. Кількість місць обмежена, реєстрація за посиланням.

Читайте також про те, що UNIT.City виходить? UNIT.City виходить на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком.

Share
Написати коментар
loading...