Реклама

📱 Instagram – як емодзі і хештеги впливають на ефективність постів

Пишіть короткі заголовки, додавайте емодзі, але не перебільшуйте з хештегами. Такі результати дослідження щодо залученості аудиторії в Instagram.
Čytaty latynkoju
📱 Instagram – як емодзі і хештеги впливають на ефективність постів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📱 Instagram – як емодзі і хештеги впливають на ефективність постів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пишіть короткі заголовки, додавайте емодзі, але не перебільшуйте з хештегами. Такі результати дослідження щодо залученості аудиторії в Instagram.

Зображення залишаються найпопулярнішим типом постів для брендів на платформі Instagram.

Про це повідомляється в дослідженні порталу Quintly.

Фахівці платформи проаналізували 34 тисячі бізнес-профілів в Instagram і 5,4 млн постів, які були розміщені з першого січня по тридцяте червня 2019 року.

Instagram

Результати

Якщо бренди хочуть збільшити свою продуктивність в Instagram, їм слід використовувати інші типи контенту. Наприклад, формат «карусель» та відео дають більше залучення.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---емоції#змозі#моді#модні#Лодзі#морзі#Елоїзі#Смодні#елодеї#емфазі#еподі#немодні#немозі#хемозі---#---емодзі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-959:6' srcset=емодзі” width=”684″ height=”452″>

Короткі заголовки

Крім типів постів, команда Quintly досліджувала заголовки та вплив їх довжини на ефективність поста. За даними дослідження, більшість брендів використовують 150 знаків в заголовках. Цікаво, але для більших профілів – з одного мільйона фоловерів – найкращим варіантом була відсутність заголовка. Для інших профілів заголовки від 1 до 50 знаків показали кращий рівень відгуків, тому короткі заголовки краще.

хештег

Менше хештегів

Дослідження також дізналося, скільки потрібно хештегів, щоб максимізувати залучення поста. Виявилося, профілі з меншою кількістю фоловерів використовують більше хештегів, ніж великі компанії. Quintly відзначили, що «чим більше ваша аудиторія, тим менше хештегів потрібно», але для більшості брендів хештеги дають кращу залучення поста.

Instagram

Більше емодзі

Quintly також проаналізували використання емодзі в постах, чи допомагають вони брендам стимулювати залучення. Виявилося, що більшість профілів брендів не використовують емодзі в заголовках, хоча варто. За даними дослідження, «чим більше емодзі, тим вище залучення».

хештег

Читайте також про найкращий час для постінгу? Найкращий час для постів у Facebook, Instagram та Twitter – дослідження в Instgram, Facebook та Twitter.

Share
Написати коментар
loading...