Реклама

🍎 Нові iPhone, Watch Series 5, Apple TV+, Apple Arcade та iPad 10.2 – всі новинки від Apple

Два стримінгові сервіси, нові iPhone, оновлені iPad та Apple Watch. Що представив Apple на щорічній осінній презентації?
Čytaty latynkoju
🍎 Нові iPhone, Watch Series 5, Apple TV+, Apple Arcade та iPad 10.2 – всі новинки від Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍎 Нові iPhone, Watch Series 5, Apple TV+, Apple Arcade та iPad 10.2 – всі новинки від Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Два стримінгові сервіси, нові iPhone, оновлені iPad та Apple Watch. Що представив Apple на щорічній осінній презентації?

? iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max

Apple представила три нові iPhone. Дізнатися про всі функції можна у матеріалі за посиланням? Apple показала нові iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, а також лівий берег Києва.

iPhone 11

? Apple Watch Series 5

Нові Watch підтримуватимуть постійно ввімкнений дисплей – раніше для ввімкнення екрана користувач повинен був натиснути на нього. Попри постійну роботу, в Apple обіцяють, що годинник зможе працювати на одному заряді не менше 18 годин.

Apple оновила версію ОС до WatchOS 6, додавши кілька важливих і корисних функцій. Наприклад, інтернаціональний виклик екстреної допомоги. Якщо годинник зафіксує, що власник впав і залишається нерухомим понад хвилину, то пристрій автоматично надішле сигнал в службу порятунку навіть в іншій країні. Також Watch Series 5 отримав функцію відстеження сну та вбудований компас.

Apple Watch

Apple Watch надійдуть у продаж 20 вересня 2019 року. Базова версія буде коштувати $399, версія з підтримкою LTE – $499. Годинник можна буде придбати в алюмінієвому та титановому корпусі, також представлена модель з білої кераміки.

? Apple TV+

Перші серіали будуть доступні 1 листопада для 100 країн. При купівлі будь-якої моделі iPhone, iPad, приставки Apple TV, Mac або iPod Touch з 10 вересня користувач отримає річну передплату на сервіс. Вартість сервісу складатиме $4,99 для всієї родини.

Apple TV+

? Apple Arcade

Передплата дозволить завантажувати та грати у будь-які ігри з App Store, а також всі ексклюзивні проєкти, випущені спеціально для користувачів сервісу. Серед студій – Konami, Capcom і Annapurna, у співпраці з якими були створені платформер Frogger in Toy Town, пригодницька Shinseki Into The Depths та Sayonara Wild Hearts.

На старті буде доступно понад 100 ігор. За словами компанії, жоден подібний сервіс подібним похвалитися не може. Бібліотека ігор буде оновлюватися щомісяця, а користувачам будуть пропонуватися персоналізовані добірки.

apple arcade

Перший місяць використання Arcade буде безкоштовним. Для користувачів зі США вартість передплати складе $4,99 на місяць для індивідуального використання. Сімейний варіант поки не передбачений. Запуск сервісу відбудеться 19 вересня.

? iPad

Apple представила новий iPad 7-го покоління. Він має дисплей Retina з діагоналлю 10,2 дюйма, підтримує повнорозмірну клавіатуру Smart Keyboard та нові функції iPadOS.

iPad

Новинка оснащена процесором A10 Fusion з 64-бітної архітектурою та вбудованим співпроцесором руху М10. A10 Fusion поступається за потужністю A10X Fusion, який встановлюється в другому поколінні iPad Pro, але попри це, він досить продуктивний для планшета початкового рівня.

Основна камера обладнана сенсором на 8 МП. Зйомка відео доступна з роздільною здатністю 1080p та частотою 30 кадрів на секунду.

iPad

Доступні три кольори: срібний, золотий та сірий космос. Обсяг пам’яті можна буде обрати всього з двох варіантів: 32 ГБ і 128 ГБ.

? Презентація за дві хвилини

https://www.youtube.com/watch?v=ZA3MV2V–TU

Share
Написати коментар
loading...