Реклама

🍏 Apple показала нові iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, а також лівий берег Києва

Найпотужніший процесор Apple A13 Bionic, різноманіття кольорів, нічний режим камери та багато іншого. Які нові функції iPhone показав на презентації Apple.
Čytaty latynkoju
🍏 Apple показала нові iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, а також лівий берег Києва
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple показала нові iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, а також лівий берег Києва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найпотужніший процесор Apple A13 Bionic, різноманіття кольорів, нічний режим камери та багато іншого. Які нові функції iPhone показав на презентації Apple.

Apple провела традиційну осінню презентацію, на якій представила три нові iPhone та показала лівий берег Києва. Фото житлового комплексу у Києві з’явилось під час презентації нового iPad.

iPhone 11

Apple представила iPhone 11 у шести кольорах з дисплеєм IPS Liquid Retina діагоналлю 6,1 дюйма. Варіанти кольорів: білий, фіолетовий, зелений, жовтий, чорний та червоний.

Смартфон працює на новітньому процесорі Apple A13 Bioni. iPhone 11 триматиме заряд батареї на годину довше, ніж iPhone XR.

iPhone

Камера

У iPhone 11 три камери – дві основні камери на 12 МП і одна фронтальна. Основна камера оснащена новим сенсором для кращого автофокусу та більш широким кутом зйомки. Смартфон дозволяє знімати відео з роздільною здатністю 4K на обох камерах. На фронтальну камеру також можна знімати уповільнені («слофі») відео.

iPhone
Крім цього, у камери Iphone 11 з’явився нічний режим для того, щоб конкурувати зі смартфонами Google і Samsung. Він використовує адаптивний брекетінг для поліпшення знімків, зроблених вночі.

Нова функція QickTake, при зйомці фото треба просто затиснути кнопку спуску затвора і смартфон починає записувати відео.

apple

В iPhone 11 оновилися динаміки, тепер вони підтримують Dolby Atmos. Також варто сказати, що iPhone 11 отримав захист від пилу і вологи за стандартом IP68 (з можливістю занурення до 2 метрів).

Вартість смартфона в США стартує від $699. У продаж пристрої надійдуть 20 вересня з пам’яттю 64,128 і 256 ГБ.

iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max

Apple представила iPhone 11 Pro і Pro Max з трьома основними камерами 12 МП. Смартфон вийде в чотирьох кольорах: темно-зелений, срібний, золотий та «сірий космос». Крім того, тепер задня панель iPhone виконана з матового скла, яке вважається найміцнішим з коли-небудь використовуваного в пристроях Apple.

iPhone

iPhone 11 Pro оснащений новим OLED-екраном. Діагональ екрана у Pro складе 5,8 дюйма, а у Pro Max – 6,5-дюйма.

Це найшвидші мобільні пристрої Apple. У них встановлений процесор Apple A13 Bionic зі збільшеною від 15 до 40% обчислювальною потужністю, а також поліпшеним на 20-30% енергозбереженням в різних завданнях.

iPhone 11 Pro буде тримати заряд батареї на чотири години довше, ніж iPhone XS, а iPhone Pro Max – на п’ять годин довше, ніж iPhone XS Max.

apple

Восени разом з оновленням iOS 13.1.1 в iPhone 11 Pro і 11 Pro Max з’явиться функція зйомки у темряві під назвою Deep Fusion. Технологія одночасно створює 9 фотографій (4 з яких ще до натискання на спуск) з різними налаштуваннями, щоб, поєднуючи їх в один знімок, отримати всі деталі в максимально можливій якості.

iPhone

Вартість iPhone 11 Pro в США стартує від $999, iPhone 11 Pro Max – від $1099. У продаж пристрої надійдуть 20 вересня з пам’яттю 64,128 і 256 ГБ.

Читайте також про те, що Apple запустила? Apple запустила веб-версію Apple Music веб-версію Apple Music.

Share
Написати коментар
loading...