Реклама

🍏 Презентація Apple 2019: iPhone 11, новий трекер сну в Apple Watch, Tag та вперше трансляція на YouTube

За чутками, на презентації Apple представить iPhone 11, Apple Watch з покращеним трекером сну та новий пристрій Tag, який дозволить користувачам відстежувати свої особисті речі, такі як ключі, гаманці або рюкзаки.
Čytaty latynkoju
🍏 Презентація Apple 2019: iPhone 11, новий трекер сну в Apple Watch, Tag та вперше трансляція на YouTube
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Презентація Apple 2019: iPhone 11, новий трекер сну в Apple Watch, Tag та вперше трансляція на YouTube
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За чутками, на презентації Apple представить iPhone 11, Apple Watch з покращеним трекером сну та новий пристрій Tag, який дозволить користувачам відстежувати свої особисті речі, такі як ключі, гаманці або рюкзаки.

У вівторок Apple вперше проведе онлайн-трансляцію свого івенту на YouTube. Раніше подивитися презентацію нових гаджетів можна було тільки на сайті компанії у Twitter.

Про це повідомляє The Verge.

?️ Трансляція на YouTube

В останні роки Apple поступово розширювала кількість платформ, на яких можна дивитися її презентації. Спочатку вони були доступні на сайті компанії тільки в браузері Safari. З 2015 року стежити за презентацією можуть користувачі Microsoft Edge.

У минулому році ця можливість з’явилася в Chrome та Firefox. Також у 2018 році івент транслювали у Twitter. Цього року івент вперше будуть транслювати на YouTube. Це дозволить значно розширити аудиторію заходу.

? Що представлять на презентації

? iPhone

Як будуть називатися новинки, досі невідомо. Інсайдери повідомляли про такі назви: iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Щодо камери, то iPhone 11 та iPhone 11 Max отримають квадратну камеру з трьома модулями, а iPhone 11 R – з двома модулями. Також повідомляється про функцію під назвою Smart Frame, яка дозволить захоплювати додаткову область навколо кадру для більш точного коригування зображення на фото або відео. Фронтальна камера майбутніх iPhone може отримати підтримку сповільненої зйомки з частотою 120 кадрів в секунду.

iPhone 11

9to5Mac

Всі новинки матимуть процесор Apple A13, доповнений чіпом AMX для вирішення деяких складних завдань, на які не розрахований A13. Були чутки про збільшення місткості батареї: найбільш доступній моделі дістанеться акумулятор на 3200 мАгод, а оновленим XS і XS Max – на 3000 і 3500 мАгод відповідно.

Система Face ID з новими сенсорами зможе розпізнавати обличчя власника з недоступних раніше ракурсів, наприклад, коли iPhone лежить на столі. Оновлені OLED-панелі позбудуться шару 3D Touch, який Apple замінила програмним Haptic Touch – як в iPhone XR.

Роз’єм Lightning майже зі 100-відсотковою ймовірністю нікуди не дінеться. Раніше очікувалося, що Apple представить новий iPhone з USB-C після того, як це зробили з iPad Pro у минулому році.

iPhone 11 буде коштувати в США від $749, iPhone 11 Pro – від $999, а iPhone 11 Pro Max – від $1099.

iPhone 11

9to5Mac

⌚ Apple Watch

Головна зміна – просунутий трекер сну. Під час сну Apple Watch відстежуватиме його якість за допомогою декількох датчиків. Дані будуть доступні в додатку «Здоров’я» та новому додатку «Сон».

З цікавих можливостей наявні скасування будильника: якщо годинник відзначить повне пробудження користувача, звуковий сигнал у призначений час буде вимкнутий або при відповідних налаштуваннях замінений на вібрацію. Apple також врахувала той факт, що багато заряджають смарт-годинник саме вночі, тому додасть в watchOS функцію нагадування своєчасної зарядки протягом дня.

Apple Watch

Unsplash

? Apple Tag

Tag дозволить користувачам відстежувати свої особисті речі, такі як ключі, гаманці або рюкзаки. Пошук мітки Apple додасть в додаток «Локатор», а сам аксесуар буде виконаний у вигляді невеликої круглої пластинки з «яблуком» у центрі.

Принцип роботи гаджета простий: як тільки ви віддаляєтеся від мітки на встановлену дистанцію, на смартфон прийде відповідне повідомлення. Щоб швидше знайти місцезнаходження Tag, через «Локатор» можна запустити звуковий сигнал на ньому.

Також можна буде встановити «Безпечні місця розташування» – у цих місцях Apple Tag не буде надсилати повідомлення, коли втратить з’єднання зі смартфоном. Якщо ви раптом втратите мітку, а хтось її знайде, він зможе подивитися контактну інформацію власника та зв’язатися з ним через телефон або в iMessage.

Tag

9to5Mac

Також Apple Tag буде працювати з доповненою реальністю. Через «Локатор» можна переглянути тривимірну карту місцевості або квартири, яка допоможе точніше визначити місцезнаходження втраченої речі з міткою.

Скільки буде коштувати аксесуар, поки невідомо. За чутками, можна чекати цінник близько $100 за штуку.

? MacBook Pro

Аналітики передбачають, що нам покажуть новий MacBook Pro зі змінами в дизайні та збільшеним екраном до 16 дюймів.

Apple планує ще відмовитися від клавіатури з механізмом «метелик» в усіх лінійках MacBook. Новий тип клавіатури повинен стати надійнішим та більш зручним для користувачів.

Вартість нових моделей у мінімальній конфігурації навряд чи зміниться, тому варто очікувати цінник від $1300. Серед головних оновлень з технічної частини очікуються чіпи Intel Core 10 покоління та підтримка до 64 ГБ оперативної пам’яті.

Читайте також про те, що Apple запустила? Apple запустила веб-версію Apple Music веб-версію Apple Music.

Share
Написати коментар
loading...