Реклама

🎸 Apple запустила веб-версію Apple Music

Інтерфейс веб-плеєра Apple Music схожий на програму Music з macOS Catalina, яку Apple анонсувала у березні 2019 року. Також у веб-версії доступна темна тема.
Čytaty latynkoju
🎸 Apple запустила веб-версію Apple Music
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎸 Apple запустила веб-версію Apple Music
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інтерфейс веб-плеєра Apple Music схожий на програму Music з macOS Catalina, яку Apple анонсувала у березні 2019 року. Також у веб-версії доступна темна тема.

Apple запустила бета-версію веб-плеєра для Apple Music. Користувачі сервісу можуть слухати музику через браузер без необхідності встановлювати додатки або мати iTunes.

Про це повідомляє The Verge.

? Як виглядає

Інтерфейс веб-плеєра схожий на програму Music з macOS Catalina, яку Apple анонсувала у березні 2019 року. Сайт працює у всіх браузерах та на всіх пристроях, включаючи Windows 10, Chrome OS, та мобільні платформи, наприклад, Android.

Веб-плеєр за можливостями майже не відрізняється від застосунків: він підтримує рекомендації For You, всю бібліотеку пісень та радіостанції Apple Music.

apple music

? Що ще є

У бібліотеку веб-версії додали розділи з Recently Added, Artist, Albums та Songs. Також на сайті можна послухати радіо Beats 1, але доступно тільки в бразуері Safari і лише в деяких країнах, проте все можна прослухати в записі. До того ж надали доступ до кліпів на відео на Apple Music.

Також віднині можна оформити підписку на стримінговий сервіс безпосередньо через веб-версію.

За допомогою браузерного плеєра компанія «наздогнала» найближчого конкурента Spotify, який у 2019 році став першою музичною платформою зі 100 мільйонами передплатників.

apple

? Неофіційні версії

Apple запустила веб-версію Apple Music після двох неофіційних веб-версій платформи від розробників-ентузіастів. Перший веб-плеєр playapplemusic.com створив користувач Reddit Навід Голафшані у грудні 2018 року. Після нього в січні 2019 років чотири інших розробники запустили веб-плеєр Musish. Обидва сайти працювали на офіційному API Apple Music від Apple.

Користувачі Apple Music кілька років чекали веб-версію сервісу. У червні 2018 року компанія запустила веб-плеєр для вбудовування плейлистів на сайти, але не стала одразу випускати повноцінну браузерну версію.

Читайте також про оновлення TelegramОновлення Telegram: заплановані повідомлення, нові налаштування приватності та анімовані емодзі: заплановані повідомлення, нові налаштування приватності та анімовані емодзі.

Share
Написати коментар
loading...