Реклама

🏢 UNIT.City виходить на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком

За три роки UNIT.City став домівкою для майже 110 компаній, R&D-центр відкрив світовий гігант Syngenta, партнерами стали Microsoft, Amazon, Visa, Lenovo та інші.
Čytaty latynkoju
🏢 UNIT.City виходить на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏢 UNIT.City виходить на міжнародний рівень, Бахматов та Яковер йдуть: що буде далі з технопарком
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За три роки UNIT.City став домівкою для майже 110 компаній, R&D-центр відкрив світовий гігант Syngenta, партнерами стали Microsoft, Amazon, Visa, Lenovo та інші.

Вчора Na chasi вже писав? Яковер та Бахматов йдуть з UNIT.City – замість них CEO буде французький діджитал-експерт про зміну керівництво у технопарку Unit.City. Чинні керівні партнери Макс Яковер та Максим Бахматов закінчують трирічну роботу за контрактом. Замість них, виходом компанії на міжнародний рівень буде займатися нове керівництво, яке очолить генеральний директор Домінік Піоте.

UNIT.City

UNIT.City виходить на новий рівень. Я хочу, щоб більше міжнародних компаній відкривали свої офіси тут і запрошували до своєї команди українських айтішників, які давно зарекомендували себе висококласними спеціалістами. Для того, щоб це якомога швидше стало реальністю, ми запросили очолити інноваційний парк людину з досвідом роботи в Кремнієвій долині — француза Домініка Піоте

Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture

⏰ Що було зроблено за 3 роки

Яковер та Бахматов очолили інноваційний парк у кінці 2016 року на запрошення Василя Хмельницького. UNIT.City розташувався на території колишнього Київського мотоциклетного заводу. Проєкт стартував зі школи UNIT Factory. Навесні 2017-го відбулася публічна презентація майбутнього містечка інновацій.

За три роки в парку, крім UNIT Factory, було побудовано п’ять бізнес-кампусів на 27 тисяч м², коворкінг Chasopys.UNIT, чотири лабораторії, безкоштовний спортивний комплекс та кілька кафе. Два кампуси, центральну площу, а також арт-об’єкт повинні відкрити до кінця року. У цьому році також почали будувати житло, яке має зайняти близько 30% всієї площі.

Коли ми починали, поняття «інноваційний парк» на ринку навіть не існувало. Це абсолютно нове явище для України, тому ми писали концепцію та стратегію з нуля. Нині UNIT.City вже не просто пізнаваний — це феномен, який копіюють. Знаю, що майже кожне місто в країні тепер хоче відкрити у себе маленький UNIT

Макс Яковер, екс-СЕО та керівний партнер UNIT.City

UNIT.City

За три роки парк став домівкою для майже 110 компаній, R&D-центри відкрили світовий гігант Syngenta, партнерами стали Microsoft, Amazon, Visa, Lenovo та інші. Команда екосистеми зробила більше 25 проектів, спрямованих на розвиток культури підприємництва та інновацій. У UNIT.City відбулося понад тисяча заходів.

Яковер і Бахматов пообіцяли розповісти про свої подальші плани пізніше. Але вони продовжать займатися інноваціями і допомагати UNIT.City.

❓ Хто такий Домінік Піоте

Домінік Піоте — визнаний експерт в області цифрових технологій. Домінік більше 20 років займається цифровими трансформаціями для компаній зі списку Fortune 500, як в якості консультанта, так і в якості корпоративного менеджера.

Раніше Піоте займав посаду СЕО інноваційного агентства Fabernovel US. Всього за рік він подвоїв розміри й доходи компанії, а також підтримав відкриття Fabernovel в Азії. До цього Домінік був власником компанії Rebellion Lab, яка займалася розробкою цифрових стратегій та консалтингових послуг в Кремнієвій долині. Згодом Піоте успішно продав Rebellion Lab компанії Fabernovel.

UNIT.City

?️ Що далі

Коли я знаходжуся у UNIT.City, то бачу не лише Україну, а увесь світ. Це місце, де зможуть розвиватися таланти з будь-яких країн. Водночас ми прагнемо, щоб тут залишалися працювати українські спеціалісти, які будуть розвивати свої таланти, втілювати ідеї, але мислити глобально. Ми будемо відчувати себе поєднаними з усім світом

Домінік Піоте

Цього року UNIT.City планує відкрити у Харкові бізнес-центр та коворкінг, нещодавно там вже відкрили школу. Наступного року такий самий технопарк відкриють у Львові. Вони будуть меншими за розмірами, ніж київський, але ідеологія та екосистем збігатимуться.

Share
Написати коментар
loading...