Реклама

🚴‍♀️ Glovo запустив службу доставки у Чернігові

Glovo продовжує розширювати територію покриття сервісу та планує запуститись в усіх великих містах України.
Čytaty latynkoju
🚴‍♀️ Glovo запустив службу доставки у Чернігові
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚴‍♀️ Glovo запустив службу доставки у Чернігові
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Glovo продовжує розширювати територію покриття сервісу та планує запуститись в усіх великих містах України.

Служба кур’єрської доставки Glovo запустилася у Чернігові.

Наразі до зони покриття сервісу увійшла історична частина міста, а також мережа центральних та прилеглих до них вулиць – проспекти Миру та Перемоги, вул. Шевченка. Зона доставки буде поступово збільшуватися.

Glovo

✅ Бонуси для користувачів

Для нових користувачів додатку діє реферальна програма, що дозволяє отримати 100 ₴ у якості бонусу. Для цього необхідно поділитися з друзями унікальним промокодом зі спеціального меню у своєму додатку. Таким чином, ваш знайомий одразу отримає 100 ₴ дисконту на наступне замовлення.

Glovo

У випадку успішного здійснення замовлення, ви також отримаєте бонус у розмірі 100 ₴. Промокод можна використати протягом 7 днів – ця умова діє як для відправника, так і для отримувача.

? Плани на майбутнє

Glovo продовжує розширювати територію покриття сервісу та планує запуститись в усіх великих містах України. Нагадаємо, що в Україні доставка Glovo працює з жовтня 2018 року. Сервісом вже користуються жителі Києва, Харкова, Дніпра, Львова, Запоріжжя, Вінниці, Одеси, Миколаєва.

Читайте також інтерв’ю з генеральним менеджером Glovo Дмитром Расновським про ринок доставки?‍♀️ «Наразі ринок доставки настільки малий, що ми не відчуваємо конкуренції як такої», — Дмитро Расновський, Glovo Україна в Україні.

Share
Написати коментар
loading...