Реклама

🇺🇦🇮🇱Українсько-ізраїльский навчальний центр DAN. IT education оголосив про довгострокове співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану

Перший інтенсив з програмування для азербайджанської молоді стартує у вересні.
Čytaty latynkoju
🇺🇦🇮🇱Українсько-ізраїльский навчальний центр DAN. IT education оголосив про довгострокове співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🇺🇦🇮🇱Українсько-ізраїльский навчальний центр DAN. IT education оголосив про довгострокове співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перший інтенсив з програмування для азербайджанської молоді стартує у вересні.

Київський навчальний центр DAN IT education, що використовує ізраїльську методику підготовки ІТ-розробників, оголосив про співробітництво з Міжнародним банком Азербайджану. У вересні в Баку планується запуск проекту, що складається з інтенсивних bootcamp-курсів за напрямками FrontEnd і BackEnd, а також Mobile Application та Business Intelligence. Тривалість програми – 2,5 місяці, 300 академічних офлайн-годин. При цьому, кращі студенти будуть працевлаштовані за новими професіями у системі банку.

Проект заснований на соціальній ініціативі Міжнародного банку Азербайджану (далі – МБА), тому плата за навчання не стягуватиметься. Так керівництво МБА хоче вплинути на якісну і доступну підготовку IT-кадрів у Азербайджані та розвиток ринку інформаційних технологій у країні в цілому. Підкреслюється, що умови відбору будуть серйозними. Абітурієнтам запропонують пройти чотири етапи: реєстрацію та мотиваційну частину, два профільних тестування та індивідуальну співбесіду. Після запуску кожну групу супроводжуватимуть два тренери, ментор і курс-координатор для максимально ефективного навчання, а також студенти будуть проходити воркшопи з міжнародними експертами у таких сферах, як Product Management, Data Science та ін.

Викладати на інтенсивах будуть українські експерти, вихідці з IT-індустрії з досвідом, що вже зарекомендували себе як на українському і міжнародному ринках, так і в DAN IT education. Програми курсів та їх наповнення також проконтролює українсько-ізраїльська сторона – буде використана методика підготовки кадрів до Mamram, IT-корпусу армії Ізраїлю, де проходили службу засновники київського центру. «Ми імплементували методику армійської підготовки в Ізраїлі, адаптували її під український ринок у DAN IT, – на черзі Азербайджан», – говорить директор зі стратегічного розвитку київського центру, Ксенія Столбова. Так сторони хочуть підкреслити якість отриманих на інтенсиві знань – і саме тому МБА обрав DAN IT education з-поміж багатьох інших кандидатів як експерта з розвитку студентів та одного з кращих представників ІТ-курсів на ринку СНД.

«Відсоток працевлаштування наших випускників досяг 73%. Ми навчаємо студентів у сфері програмування – FullStack і FrontEnd девелоперів, UI/UX дизайнерів, діджитал-маркетологів. DAN IT проводить тривалі та інтенсивні bootcamp-програми, після яких випускники отримують запрошення на роботу вже за новою спеціальністю. Раді, що Міжнародний банк Азербайджану довірив саме нам участь у своїй соціальній програмі і організації курсу для азербайджанського ринку, який тільки починає розвиватися в IT-сфері. Це шанс для тих, хто хоче стати програмістом і почати кар’єру в IT, адже кращі студенти будуть працевлаштовані в МБА», – поділився думкою про співпрацю Едді Прилепські, co-founder DAN IT education.

Набір на bootcamp-інтенсив у Баку стартує у вересні. 9 вересня відкриється онлайн-платформа, де усі бажаючі зможуть подати заявку на навчання. Підтримкою кампанії будет займатися міжнародна маркетингова агенція повного циклу Trigger.

Співпраця з Міжнародним банком Азербайджану – наступний великий крок у стратегії розширення навчального центру DAN IT, який щоквартально запускає нові програми та планує запуск в обласних центрах України у 2020 році. Крім цього, анонсується запуск другого центру в Білорусі. Філія DAN IT education відкриється в Мінську під егідою Парку високих технологій в 4-му кварталі 2019 року.

Share
Написати коментар
loading...